Sergen Yalçın'a büyük şok! İki ayrılık yolda

Devre arası transfer döneminde ilk ayrılığını Sinan Gümüş’le yaşayan, Erkan Eyibil’i de Keçiörengücü’ne kiralayan Antalyaspor’da Gerrit Holtmann ile Zymer Bytyqi de yol ayrımına geldi.

Sergen Yalçın'a büyük şok! İki ayrılık yolda
Sergen Yalçın'a büyük şok! İki ayrılık yolda
GİRİŞ 12.01.2024 22:24 GÜNCELLEME 12.01.2024 22:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Devre arası transfer döneminde Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda takviye için çalışmalarını sürdüren Antalyaspor’da yolların ayrılacağı isimler de belli oluyor.

İlk olarak Sinan Gümüş’ü Eyüpspor’a gönderen Kırmızı-Beyazlılarda iki futbolcu daha yol ayrımına geldi.

Sezon başında Almanya’nın Bochum takımından satın alma opsiyonuyla kiralanan Gerrit Holtmann ve Olimpiakos’tan transfer edilen Zymer Bytyqi’nin de ayrılabileceği öğrenildi.

Beklentilerin altında kaldı

Büyük beklentilerle Bochum’dan kiralanan, ancak yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü istenen seviyeye gelemeyen Filipinlerli futbolcu ayrılığın eşiğine geldi. Bu sezon sakatlığı gerekçesiyle 6 maçta kadroya giremeyen, 6 maçta da süre alamayan Holtmann, Antalyaspor formasıyla Süper Lig’de 7, Türkiye Kupası’nda da 1 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 262 dakikada bir gol ve bir asist üretebildi.

Göztepe ile adı anılıyor

Takımda gözden düşen Filipinlerli futbolcu, Göztepe’nin radarına girdi. İzmir ekibinin, satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadroya katmak istediği öne sürüldü. Holtmann’ın Antalyaspor’dan ayrılması halinde Bochum ile görüşmelerin başlayacağı da gelen haberler arasında yerini aldı. 

Bytyqi’den ayrılık talebi

Antalyaspor’da ayrılma olasılığı bulunan bir diğer oyuncu Zymer Bytyqi ise ilk devrede faydalı olamadığı için ayrılmayı düşündüğü öğrenildi. Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle ilk 11’de şans bulan Kosovalı, buna rağmen sosyal medya hesabından yaptığı ‘kum saati’ paylaşımı da dikkat çekti.

Sergen Yalçın’ın raporu bekleniyor

Kırmızı-Beyazlılarda devre arasında yolların ayrılacağı futbolcularla ilgili olarak da Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın raporu bekleniyor. Deneyimli teknik adamın henüz raporu vermediği ve yapacağı değerlendirmenin ardından yönetimle bir araya geleceği öğrenildi. 

Erkan Eyibil kiralandı

Antalyaspor’da sezonun ilk devresinde süre alamayan Erkan Eyibil’in Keçiörengücü’ne transferi resmiyet kazandı. Yapılan anlaşma gereği 22 yaşındaki orta saha, sezonun ikinci devresinde kiralık olarak Başkent ekibinin formasını giyecek. Resmi imzaların atılmasının ardından Ankara ekibi, başarılı futbolcunun lisansını da çıkardı. Antalyaspor’dan 3’üncü kez kiralık olarak ayrılan Erkan Eyibil, 2021-2022 sezonunun ikinci devresini Stuttgart 2’de, geçen sezonun ikinci devresini de Gençlerbirliği’nde kiralık olarak geçirmişti.

KAYNAK: AJANSSPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • başgan 3 ay önce Şikayet Et
    transfer yasağı ne olacak
    Cevapla