Fatih Tekke: Tebrik edilecek bir mücadele

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, "Totalde tebrik edilecek bir mücadele. Hak ettiler. Zor bir deplasman. Böyle bir morale ihtiyacımız vardı." dedi.

Fatih Tekke: Tebrik edilecek bir mücadele
Fatih Tekke: Tebrik edilecek bir mücadele
GİRİŞ 21.12.2023 22:50 GÜNCELLEME 21.12.2023 22:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında konuk olduğu Beşiktaş'ı 3-1 yenen Corendon Alanyaspor'da teknik direktör Fatih Tekke, çok iyi mücadele ederek hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tekke, "İlk yarıda her şeyden çok memnunum. İkinci yarının başında yorgunluk nedeniyle baskı yedik. Totalde tebrik edilecek bir mücadele. Hak ettiler. Zor bir deplasman. Böyle bir morale ihtiyacımız vardı. Oyuncularımızın hepsini kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Hala istedikleri seviyede olmadıklarının altını çizen Fatih Tekke, "Oynama cesareti benim için çok değerli. Birbirimizi daha iyi tanımaya çalışıyoruz. İyi antrenman yapıyoruz. Sevinebiliriz ama ciddi olmak ve çalışmak zorundayız. Normalleşmeye doğru gidiyoruz. Oyuncuların ve girenlerin verdiği enerji çok önemliydi. Gerçekten iyi çalışıyoruz." diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ercişli 4 ay önce Şikayet Et
    Rakip boştu... Başarılı sanma kendini
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş hediye etti golleri, yoksa sizin birşey yaptığınız yok maçta
    Cevapla
  • CİHAN ARISOY 4 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun... Tebrikler...
    Cevapla