Devlet Bahçeli: TFF süreci yönetemedi

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Eski Ankaragücü başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan Hakem Halil Umut Meler olayına da değinen Bahçeli TFF’yi eleştirdi.

GİRİŞ 17.12.2023 03:48 GÜNCELLEME 17.12.2023 15:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlenen İl Başkanları Toplantısı öncesinde bir konuşma yaptı.

Hakeme yapılan yumruklu saldırı

Ankaragücü ile Rizespor arasındaki karşılaşmanın bitiminden hemen sonra maçın hakemine yönelik yumruklu saldırının ardından olağanüstü bir ortamın yaratılmasının, Türkiye Futbol Federasyonunun süreci sağduyu ve soğukkanlılıkla yönetememesi olduğunu ifade eden Bahçeli, "Mehmet'lerimiz, polislerimiz, korucularımız, masum insanlarımız şehit edilirken çıtı bile çıkmayanların birdenbire ortalığı ayağa kaldırmak için seferber olmaları bize göre son derece düşündürücü bir çarpıklıktır." dedi.

Hakem Halil Umut Meler'e karşı yapılan vandal saldırıyı ön şartsız lanetlediklerini bildiren MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Ancak bu kaba güç gösterisini Türkiye'nin imajını yaralamak için kullananları, bir kaşık suda fırtına koparanları aynı derecede maksatlı ve marazi olarak addediyoruz. Bu kapsamdaki hedef, sahaların ve tribünlerin ateşiyle toplumsal tansiyonu yükseltmek, Türkiye karşıtı çevrelerin eline koz vermek, istikrarsızlığa çanak tutmaktır. Oyunu görüyoruz, kumpası fark ediyoruz." değerlendirmesini yaptı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    adaammmm
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    krall
    Cevapla
  • Dadaş 4 ay önce Şikayet Et
    Devlet başkanım ağzına sağlık Türk futbolunun içindeki klikleri ancak sen ortaya çıkarırsin lütfen bu işede bir el atıver.
    Cevapla
  • abbas yolcu 4 ay önce Şikayet Et
    Şikebahçeyi tutan koçun o kadar tehditlerini sineye çeken ekşi ista etsin
    Cevapla
  • Tff istifa 4 ay önce Şikayet Et
    Bu tff ve mhk olduğu sürece taraftarları kışkırtmaya devam edecek ve ülkeyi kaosa sürükleyecek biran önce tff ve mhk istifa etmeli yoksa daha kötü şeyler olacak en basit 16.hafta maçlarını erteliyor 17.hafta maçlarını oynatıyor bunda bile şaibe var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle