Ankaragücü verilen cezalara itiraz edecek

Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Çaykur Rizespor ile oynadıkları maçın ardından yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) verdiği cezalara itiraz edeceklerini belirtti.

Ankaragücü verilen cezalara itiraz edecek
Ankaragücü verilen cezalara itiraz edecek
GİRİŞ 15.12.2023 00:13 GÜNCELLEME 15.12.2023 00:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Çaykur Rizespor ile oynadıkları maçın ardından yaşanan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) verdiği cezalara itiraz edeceklerini belirtti.

Aytekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun 14.12.2023 tarih ve 34 sayılı toplantısında alınmış olan kararlara karşı kulübümüz tarafından TFF Tahkim Kurulu nezdinde itiraz haklarımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz." ifadelerini kullandı.

PFDK, MKE Ankaragücü başkanlığından istifa eden Faruk Koca'ya sürekli hak mahrumiyeti cezası, başkent ekibine ise 5 resmi müsabakayı seyircisiz oynama ve 2 milyon lira para cezası vermişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • G Güney 4 ay önce Şikayet Et
    Bu cezalar yeterlimi yani bukadar az ceza verirseniz yeni olucaklara çanak tutarsınız ank en az 12 puanı da silinmeli aksi takdirde 5 maç ile ceza değil ödül vermiş olursunuz ank zaten öyle taraftar profili varki herşeye gebe.
    Cevapla
  • Harun 4 ay önce Şikayet Et
    Halil umut denilen zaten cok yanli idi zaten
    Cevapla
  • EMEKLİ 06 4 ay önce Şikayet Et
    İnsanda biraz utanma olur, neyin haklılığnı savunacaksınız. Kesinlikle cezalardan taviz verilmemeli. Puan silme, bu sezon bütün maçlarda seyircisiz oynama cezası verilmeli. Yöneticiler olaya karışanlar kesinlikle afedilmemeli. Hiçbir spor müsabakalarına ömür boyu alınmamalı.
    Cevapla
  • Tek çare prandelli 4 ay önce Şikayet Et
    doğru diyo böyle çesamı olur MKE.bu vatan bu bayrak için askerimi polisimiz şehit oluyor, ama maalesef futbol gibi bir manası bir muhtevası olmayan boş bir iş için dünya ayağa kalkıyor çok yazık çok üzülüyorum....
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Cezalar yetersiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle