Çağdaş Atan'dan galibiyet yorumu!

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, rakibin direnç göstermesine rağmen kazanmayı başardıklarını belirterek, “Motivasyonumuzu kaybetmeyerek skoru lehimize çevirmeyi bildik” dedi.

Çağdaş Atan'dan galibiyet yorumu!
Çağdaş Atan'dan galibiyet yorumu!
GİRİŞ 27.11.2023 23:21 GÜNCELLEME 27.11.2023 23:21

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Başakşehir, sahasında karşılaştığı Pendikspor’u 4-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “En sonunda yüzümüzün güldüğü bir maçın ardından birlikteyiz. Son 9 maçın 6’sını deplasmanda oynadık. Bu anlamda fikstür şanssızlığı yaşadığımızı söyleyebilirim. Öte yandan oynadığımız rakiplerin birçoğu teknik direktör değişikliğine gitmiş ve çıkış arayan takımlardı. Ayrı bir motivasyon ile bize karşı oynadılar. Biraz süreç farklı işledi. Bu kadar puan kaybedeceğimizi düşünmüyorduk. Ama bu bir süreç. Oyunu ve kadroyu oturtmak bir süreç ve bunu yapmaya çalışıyoruz. Bugün de iyi bir oyun sergiledik. Attığımız ilk golden sonra rakip karşılık verdi ama motivasyonumuzu kaybetmeyerek skoru lehimize çevirmeyi bildik. Bugün çok iyi bir iş mi yaptık? Hayır. Galibiyet almak, Başakşehir gibi bir kulübün rutini olmalı. Önümüzde Çaykur Rizespor maçı var. O maça hazırlanıp iyi oyunumuzu sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.