Karagümrük cephesinden hakem isyanı!

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik sorumlusu Atılay Canel, hakem kararlarına tepki gösterdi.

Karagümrük cephesinden hakem isyanı!
Karagümrük cephesinden hakem isyanı!
GİRİŞ 26.11.2023 21:53 GÜNCELLEME 26.11.2023 22:20
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Canel, oynadıkları oyunla nasıl bir takım olduklarını gösterdiklerini belirtti.

Net penaltılarının verilmediğini vurgulayan Canel, şunları kaydetti:

"Karagümrük'ün nasıl bir takım olduğunu gösterdik. Kendi arzularını adalet sananlara ve onlara hizmet etmeyi görev bilen ahlaksızlara Allah'tan başka kimsenin yapabileceği bir şey yoktur. Güzel maç oldu. Bariz penaltımız VAR'daki arkadaş yüzünden verilmedi."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 47
  • Sahin 5 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin verilmeyen penaltısınıda dillendirseydin iyi olurdu maçın kaderi nasıl değişirdi görürdün o zman
    Cevapla
  • Sahin 5 ay önce Şikayet Et
    Hadi ya maç tekrarlansın
    Cevapla
  • Enişte 5 ay önce Şikayet Et
    Hakem resmen FENERBAHÇE mağlup olmasın diye çalıştı Pessss
    Cevapla
  • bostan 5 ay önce Şikayet Et
    Bi bitmediniz haybeciler...
    Cevapla
  • Vatanperver 5 ay önce Şikayet Et
    Bu maçta kural hatası var. Ferdi Madıoğlu dizindeki kanamayı tedavi ettirmek için hakem tarafından saha kenarına gönderiliyor. Ferdi sahayı terk etmeden müdahale edildi ve bu arada oyun devam etti. Bu kural hatasıdır.
    Cevapla
  • GS aslanı 5 ay önce Şikayet Et
    İyi güzelde oyunda sanki kural mı vardı? Penaltıyı vermedin korner ver. Ofsayt verdi ama ofsayt yoktu. Kurallar tek takım içindi. O takım fanatikleri GS için herşeyi söylüyorsunuz hadi bununda penaltı olmadığını söyleyin erkekseniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle