Fenerbahçe - Karagümrük maçının ardından olay sözler!

Fenerbahçe'nin Karagümrük'ü 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Erman Toroğlu karşılaşmanın hakemleri için ağır ifadeler kullandı.

Fenerbahçe - Karagümrük maçının ardından olay sözler!
Fenerbahçe - Karagümrük maçının ardından olay sözler!
GİRİŞ 26.11.2023 22:20 GÜNCELLEME 26.11.2023 22:21
Bu Habere 120 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-1 ile geçti. Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, maçın 54. dakikasında Samet Akaydin'in eline çarpan topta Hüseyin Göçek'in VAR incelemesi sonrası Arda Kardeşler'i penaltı için uyarmamasına tepki gösterdi. Toroğlu, "Fenerbahçe’de bir santrfor vardı Göçek diye, köşeye bir taktı bitirdi hocam. Kimse kusura bakmasın iğrenç bir olay. Yazık Fenerbahçe zarar görecek bu işten" dedi.

Fatih Karagümrük'ü 2-1 ile geçen Fenerbahçe, ligde 2 maç aranın ardından 3 puana ulaştı.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahçe, rakip yarı alanda fazlasıyla görünse de pozisyon üretmekte zorlandı. Birkaç tehlikeli atağı tabelaya yansıtamayan sarı-lacivertliler, kalesine gelen ilk atakta 39. dakikada geri düştü. VavaCars Fatih Karagümrük 39. dakikada Can Keleş'in golüyle öne geçti ve soyunma odasına konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıya hızlı giren Fenerbahçe, 48. dakikada Dusan Tadic'in penaltı golüyle eşitliği sağladı. Atakları sürdüren sarı-lacivertliler, 58. dakikada yine Tadic ile 2-1 öne geçmeyi bildi.

Kalan bölümde rakibini karşılayan ve skoru korumayı başaran sarı-lacivertliler, sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.

Müsabakanın 54. dakikasında Samet Akaydin'in tartışmalara neden olan penaltı pozisyonunda VAR tarafından devam kararı verilmesine tepki gösteren Erman Toroğlu, A Spor'da yayımlanan maç sonu programında şunları söyledi:

"Kimse kusura bakmasın iğrenç bir olay"

"Hüseyin Göçek vardı VAR’da. Sen istediğin kadar Fenerbahçe iyi oynamadı, orta saha böyleydi, ileri uç böyleydi de. Fenerbahçe’de bir santrfor vardı Göçek diye, köşeye bir taktı bitirdi hocam. Kimse kusura bakmasın iğrenç bir olay. Yazık Fenerbahçe zarar görecek bu işten.

"Milleti birbirine kırdırmayın federasyon"

Fazla uzatmadan konuşmak istiyorum, Ali Koç’u mahkemeye veren MHK Başkanı o gün istifa etmezse, bugünü yaşarsın. Lehine verse Fener’in aleyhine konuşulacak, aleyhine verse Fener’in aleyhine konuşulacak. Olmaz, sokmayın bu hale gidin abi, defolun ya. Milleti birbirine kırdırmayın federasyon.  Bugünkü iğrenç olayı hep beraber konuşacağız.

"Yapmayın bunları, bırakın çocuklar oynasın"

Futbolcular, ezildiler biliyor musun o karar altında. İsmail Kartal ne diyecek acaba. Fenerbahçeli futbolcular biliyorlar, futbolcu cin gibidir. Ondan sonra oyundan koptular, seyirci de bir tuhaf oldu. Orada emek veriyorsun yazık ya. Bana ne Fener, Galatasaray beni ilgilendirmiyor. Yapmayın bunları, bırakın çocuklar oynasın. Bunun hakemliği neydi VAR olacak."

Toroğlu'nun tepki gösterdiği pozisyon:

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 120
  • Fenerbahçeli 5 ay önce Şikayet Et
    Ulan fenerbahçe düşmanı moruk erman ne zaman fenerbahçe hakkında iyi bir şey söyledin ki... Fenarbahçenin verilmeyen penaltısı için neden hiç konuşmuyorsun
    Cevapla
  • Doğrusöz 5 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede futbol şampiyonluğa giden takımın otobüsü kurşunlandığı halde hiç bir şey olmamış gibi ligin devam ettirilmesi ve malum takımın şampiyon olmasıyla bitmişti. Şimdi maşallah herkes adaletten bahseder olmuş.
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Bu yorumcular Rize GS maçını bu kadar konuşmacılar,yazık algı operasyonu başladı.Söz konusu pozisyona Güven bile itiraz etmedi üstelik adam genişletiyor dengesini kaybettiği halde kolunu kırıp dirsek yapıyor,hakem de pozisyona çok yakın her şeyi görüyor.Bu hakem muhteşem bir maç yönetti fakat medya cambazları yüzünden uzun süre maç alamayacak.
    Cevapla
  • Ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    Siyasi arenada İsrail neyse futbolda Fenerbahçe odur. Kurallar başkaları içindir onlar sınır tanımaz şike şiabe dinlemez.
    Cevapla
  • Ali candan 5 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahce kendi ligini kursun her sene sampiyon olsun yoksa hakemler korkudan duduk calamiyor TFF zaten yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle