İlhan Palut: Kazanmaya ihtiyacımız vardı ve bugün kazandık

İstanbuspor'u 1-0 mağlup eden Çaykur Rizespor Teknik direktörü İlhan Palut, “Kazanmaya ihtiyacımız vardı ve bugün kazandık” dedi.

İlhan Palut: Kazanmaya ihtiyacımız vardı ve bugün kazandık
İlhan Palut: Kazanmaya ihtiyacımız vardı ve bugün kazandık
GİRİŞ 12.11.2023 19:21 GÜNCELLEME 12.11.2023 19:21

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Çaykur Rizespor sahasında İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından basın toplasında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik direktörü İlhan Palut, “Üst üste maçlar kaybettiğimiz bir periyodun ardından bu maça çıktık. Genel manada hiçbir kaybettiğimiz maçta bu kadar etkisiz kalmadık. Maçın bizim adımıza ve futbolun adına en güzel aksiyonu Shelvey’in attığı goldü. Ondan sonrası bizim için hatalarla, paniklerle dolu bir oyundu. Uzun süredir maç kazanamayan bir takımın maç kazanma paniği yaşadığı göründü. Bu kabul edilebilir bir noktada değil. Bu konuları da bir şekilde yönetebiliriz. Bugün sonuç olarak kazanmaya ihtiyacımız vardı ve bugün kazandık. Kazanmak her zaman güzeldir. Kazanan her zaman haklıdır. Ne yapalım bugün de böyle olsun diyemem. Bugünkü gösterdiğimiz performansın da sonuna kadar farkındayım. Önümüzde bir milli ara var. Milli arada eksiklerimizi kapatmak için çalışacağız” diye konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.