İlhan Palut: Talihsiz bir pozisyonda çok pahalı bir tecrübe yaşadık

Ç.Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, deplasmanda 2-0 mağlup bitirdikleri Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından penaltı pozisyonuna vurgu yaparak, "Talihsiz bir pozisyonda çok pahalı bir tecrübe yaşadık" dedi.

İlhan Palut: Talihsiz bir pozisyonda çok pahalı bir tecrübe yaşadık
İlhan Palut: Talihsiz bir pozisyonda çok pahalı bir tecrübe yaşadık
GİRİŞ 06.11.2023 23:35 GÜNCELLEME 06.11.2023 23:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ç.Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında konuk olduğu Gaziantep Futbol Kulübü'ne Maxim ve Dragus'un attığı gollerle 2-0 mağlup oldu.

Zorlu maçın ardından Ç.Rizespor 14 puanda kalırken, Gaziantep FK ise puanını 12'ye yükseltti. Maçın ardından konuşan Ç.Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, sahadan yenilgi ile ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan ve penaltı pozisyonuna vurgu yapan İlhan Palut, "Oyun genelinde oyuncularım istediklerimi yaptılar. Özellikle ilk yarı, ikinci yarının da belli bir dönemi. Ondan sonra son 20 dakika beklediğim enerji sahada yoktu, eksiğimiz buydu. Maç kontrolümüzde geçerken bugün çok talihsiz bir pozisyonda, çok pahalı bir tecrübe yaşadık. Bizim için çok pahalı bir öğrenme oldu. Değişik bir penaltı, çok görmediğimiz ve bunu maç boyunca kotarmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ali osman 5 ay önce Şikayet Et
    İlhanın sen fb yi övmeye devam et ama Abdullah abin överek bitiremedigin fb yi bitirdi.
    Cevapla
  • osman 5 ay önce Şikayet Et
    üç maç sonra seni de gönderirler
    Cevapla