Çağdaş Atan: Savaşmaya devam ediyoruz

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, "Mücadeleyi beraberlikle bitirdik. 1,5 puan ortalamasıyla devam edip ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Savaşmaya devam ediyoruz. Kolay pes etmeyeceğiz." dedi.

Çağdaş Atan: Savaşmaya devam ediyoruz
Çağdaş Atan: Savaşmaya devam ediyoruz
GİRİŞ 03.09.2023 00:53 GÜNCELLEME 03.09.2023 00:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Mondihome Kayserispor'un teknik direktörü Çağdaş Atan, ligi en iyi yerde bitirmek için mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Atan, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, deplasmanda iyi bir mücadele ortaya koyduklarını dile getirdi.

Karşılaşmada yakaladıkları gol şanslarını değerlendiremediklerini belirten Atan, forma şansı verdiği genç oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutladı.

Ligin dördüncü haftasında 6 puana ulaştıklarını anımsatan Atan, "İlk yarı çok iyi oyun oynadık. İkinci yarı da çok iyi mücadele edebildik. Rakibimize çok fazla net pozisyon vermedik. Mücadeleyi beraberlikle bitirdik. 1,5 puan ortalamasıyla devam edip ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Savaşmaya devam ediyoruz. Kolay pes etmeyeceğiz." diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun Çağdaş sana... Unutma ki BAHT ın açık çok şükret. Görünmeyen ellerle oynuyorsun ..Hayır duası mı aldın?!!!
    Cevapla