Karagümrük'ten ayrılan Kerim Frei'ın yeni takımı belli oldu!

Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük, Kerim Frei'ın takımdan ayrıldığını açıkladı. Karagümrük'ten ayrılan Kerim Frei, Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Manisa FK ile anlaştı.

Karagümrük'ten ayrılan Kerim Frei'ın yeni takımı belli oldu!
Karagümrük'ten ayrılan Kerim Frei'ın yeni takımı belli oldu!
GİRİŞ 04.07.2023 21:15 GÜNCELLEME 05.07.2023 01:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kulüpten yapılan duyuruda, "Futbolcumuz Kerim Frei ile yollarımız karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Kendisine, bugüne kadar kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar dileriz." denildi.

MANİSA FK KERİM'İ DUYURDU

1. Lig ekiplerinden Manisa FK, Fatih Karagümrük'ten ayrılan Kerim Frei ile anlaştı.

Manisa FK'den yapılan açıklamada, Kerim Frei ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Manisa FK İdari Direktörü Nderim Nexhipi Kerim Frei'ın tecrübesiyle takıma önemli katkılar sunacağını belirterek, "Kerim Frei'ı kadromuzda görmeyi çok istiyorduk. Bu anlamda bizim için özel bir transfer oldu. Tecrübesiyle takımımıza önemli katkılar verecektir." ifadelerini kullandı.

Kerim Frei ise "Manisa Futbol Kulübü'nün bir parçası olduğum için mutluyum. Tek hedefimiz olan Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Nereden nereye? 21 yaşındayken şampiyonlar liginde Beşiktaş formasıyla asist yapan oyuncuydu.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 10 ay önce Şikayet Et
    Aslında iyi oyuncuydu ama kendini gösteremedi belki de kapaditesi yeteneği bu kadar demek ki .
    Cevapla
  • 1903 10 ay önce Şikayet Et
    Aslinda iyi bi yorum yapmaya calismissin. Bu yasina dek kendini gelistirebilirdin, ama gelistiremedin. Kerim iyi bi oyuncu ama 3 5 2 kanatta oynatacak td yok.
    Cevapla