Beşiktaş'ta ibre Sergen Yalçın'a döndü

Nuri Şahin'le görüşen Beşiktaş'ta yönetim fikir ayrılığı yaşadı. Toplantının ardından Sergen Yalçın isminin ön plana çıktığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta ibre Sergen Yalçın'a döndü
Beşiktaş'ta ibre Sergen Yalçın'a döndü
GİRİŞ 06.05.2024 10:51 GÜNCELLEME 06.05.2024 11:06
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon takımı emanet edeceği hocayı arayan Beşiktaş, birçok isimle temasa geçmişti.

Siyah-beyazlılar, son olarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenörlük yapan Nuri Şahin'le görüşmüştü. Başkan Hasan Arat'la yapılan toplantının ardından yönetim kurulunun görüşü de ortaya çıktı. Siyah-beyazlı yöneticilerin, Nuri Şahin ismine sıcak bakmadığı öğrenildi.

İBRE SERGEN YALÇIN

Bu yaşanan fikir ayrılığı sonrası Beşiktaş'ta rota bir kez daha Sergen Yalçın'a döndü. Yöneticiler, 51 yaşındaki hocanın camianın dinamiklerine hakim olduğunu dile getirdi.

Fernando Santos sonrasında teknik adam konusunda hata lükslerinin kalmadığını belirten yönetim, Antalyaspor'dan ayrılacak Sergen Yalçın konusunda harekete geçecek. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • bjkli 1 hafta önce Şikayet Et
    samet olduğu müddet sergen gelmez.. samet acilen gönderilmeli
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Nuri şahin diyorum aç, çalışkan, disiplinli. Sergen olamaz.
    Cevapla
  • Beşiktaş'lı 1 hafta önce Şikayet Et
    Oyalanmaya gerek yok, adam gibi Sergene teklif edin bu işi uzatmaya gerek yok.
    Cevapla
  • Zihni 1 hafta önce Şikayet Et
    SERGEN GELSİN OKEYYY.FAKAT SAMAT SERGEN FİKİR ZİKİR CATİŞMASİ OLABİLİRMİ? SAMET Kİ BEN BU KULÜBÜN BABASİYİM. Bu tavırlara sergeni bozar,sergeni serbest ve yönetim kendi işine bakacak hocada kendi işine.icerden dışardan tekere çomak sokulursa hüsran devam eder Sergen sıkıntıyı bu sözleri kaldıramaz malzemeyi veriniz hocaya karismayiniz zamanını geniş bırakınız bakın bjk takımı neler yap
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 hafta önce Şikayet Et
    heeee Nuri de size gelecekti zaten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle