Beklenen oldu! Rizespor teknik direktörünü açıkladı

Spor Toto 1. Lig’i ikinci sırada tamamlayan Çaykur Rizespor, teknik direktörlük görevine ismi bir süredir gündemde olan İlhan Palut'u getirdi.

Beklenen oldu! Rizespor teknik direktörünü açıkladı
Beklenen oldu! Rizespor teknik direktörünü açıkladı
GİRİŞ 09.06.2023 19:57 GÜNCELLEME 09.06.2023 20:05
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig’i ikinci olarak tamamlayıp, Süper Lig’e yükselen Rizespor, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yolları ayırmasının ardından geçen sezon Konyaspor’u çalıştıran İlhan Palut'u takımın başına getirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Çaykur Rizespor'umuz teknik direktörlük görevi için İlhan Palut ile prensipte anlaşmaya varmıştır. Deneyimli teknik direktör ilhan Palut, önümüzdeki günlerde düzenlenecek imza töreniyle kendisini Yeşil-Mavi renklerimize bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak"

Konyaspor'da başarılı olmuştu

Deneyimli teknik adam 2021-2022 sezonunda Konyaspor'la 68 puan topladı ve ligi 3. sırada tamamlayarak dikkatleri üzerine çekti. Takımına oynattığı futbolla dikkat çeken Palut, Konyaspor Yönetimininin aldığı karar neticesinde sezon ortasında yeşil-beyazlılar ile yollarını ayırdı.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Taraftar 10 ay önce Şikayet Et
    İlhan hoca hayırlı olsun, Bülent hoca da iyi yönetti ve üst lige çıkardı bizim hocaların başarısı her daim taktir edilmeli, süper lig de yerli teknik adam şampiyon oldu, bir parantez, trabzon ve Fenerbahçe yerlide ısrar etmeli diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Taraftar 10 ay önce Şikayet Et
    İnşallah geldiği gibi giderler...!
    Cevapla
  • mevlana diyarından 10 ay önce Şikayet Et
    ey rize, ilhan hocanın kıymetini iyi bilin, bizim başkan defolup gitseydi, konyaspor taraftarı ilhan hocayı hiç bir yere bırakmazdı
    Cevapla
  • Ehli-Kehf 10 ay önce Şikayet Et
    Ilhanmi gelmis rizeye iyde seneyede deprem olursa ne olacak anlayan anladı
    Cevapla
  • Turan 10 ay önce Şikayet Et
    Rizeye hayırlı olsun umarım milletin maskarası olmayız kalıcı ve etkili bir takım oluruz bu arada olabilecek en kaliteli hocayı aldık tekrar hayırlı uğurlu olsun.
    Cevapla
  • Güzel insan 10 ay önce Şikayet Et
    Rizeye hayırlı olsun severim İlhan hocayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle