Selçuk İnan'dan sürpriz açıklama! "Görüşüyoruz"

İlk teknik direktörlük tecrübesini Kasımpaşa'da yaşayan Selçuk İnan, yeni sezonda takım çalıştırmak istediğini belirtti. Genç teknik adam bazı takımlarla görüşme halinde olduğunu itiraf etti.

Selçuk İnan'dan sürpriz açıklama! "Görüşüyoruz"
Selçuk İnan'dan sürpriz açıklama! "Görüşüyoruz"
GİRİŞ 11.05.2023 20:59 GÜNCELLEME 11.05.2023 21:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Futbola veda ettikten sonra Galatasaray'da yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Selçuk İnan, ilk teknik direktörlük deneyimini Kasımpaşa'da yaşamıştı. İstanbul ekibiyle 12 maça çıkan Selçuk İnan'la yollar ayrılmıştı.

Şu an boşta olan Selçuk İnan, gelecek sezon takım çalıştırmak istediğini söyledi. AA'ya konuşan genç teknik adam, bazı kulüplerle temas halinde olduğunu kaydetti. Selçuk İnan sözlerinin devamında önemli bir takımı ya da projesi olan bir ekibi çalıştırmak istediğini belirtti.

Kasımpaşa'nın başında 12 maça çıkan ve sonrasında yolları ayrılan Selçuk İnan, yaşanan süreçle ilgili olarak şunları söyledi:

"Başlangıçta hedefler koyuyorsunuz, ortak bir yol haritası çizebiliyorsunuz ama bu yolda bazı engeller çıkabiliyor önünüze. Son dönemlerde fikir ayrılıkları çıkmaya başladı. Bu durum her iki tarafa da zarar verebilirdi. Benim bir duruşum ve bakış açım var. Bunu hiçbir zaman kaybetmek istemiyorum, bundan ödün vermek de istemiyorum. Bu ayrılık hem benim için hem de karşı taraf için doğru bir şeydi ve böyle bir karar aldık."

Yeni sezon öncesinde görüştüğü kulüpler olduğunu ve önümüzdeki sezon bir takım çalıştırmak istediğini de sözlerine ekleyen İnan, şöyle devam etti:

"Görüştüğüm kulüpler var. Sağ olsunlar şu andaki durumumuzu soruyorlar. Amacım önümüzdeki sene bir takımı çalıştırmak. Ama bu önemli bir takım olmalı ya da projeye sahip olmalı. Hemen gel gittler bizi üzüyor ve istediklerimizi yapamıyoruz. Böyle iyi bir takımda, projesi olan bir takımda başlamak isterim.

Hataylı olan ve depremler nedeniyle çok üzgün olduğunu açıklayan İnan, geliri depremzedelere ulaşması için bir jübile maçı düşündüklerini de açıklayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bunu düşünüyoruz. Takımların durumu çok önemli. Herkesi bir araya getirmek kolay olmuyor ama bunun üzerinde bir planımız var. Bunu konuşuyoruz. Böyle bir şey gerçekleşirse ben de çok mutlu olurum. Çünkü zor bir dönemden geçiyoruz. Bir Hataylı olarak memleketim için ne gerekiyorsa yapıyorum ve bundan sonrasında da yapmaya hazırım. Ama bu bizim için kolay bir süreç değil. Dolayısıyla elimizi deprem bölgesinin üzerinden çekmeyelim. Maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapalım ve unutmayalım."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    Abi tavsiyesi sana alt ligden başla.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Deflolup gitsin
    Cevapla
  • ferhatt1905 11 ay önce Şikayet Et
    çok ayıp!
    Cevapla