Beşiktaş'ın istediği Jason Denayer, iddialar hakkında konuştu

Süper Lig'de daha önce Galatasaray forması giyen Jason Denayer, Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunuyor. Belçikalı futbolcu, son olarak yaptığı açıklama ile umut verdi.

Beşiktaş'ın istediği Jason Denayer, iddialar hakkında konuştu
Beşiktaş'ın istediği Jason Denayer, iddialar hakkında konuştu
GİRİŞ 10.05.2023 10:21 GÜNCELLEME 10.05.2023 11:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 2015-2016 ve 2017-2018 sezonlarında kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer, transfer iddiaları hakkında konuştu.

Sezon başında Fransa Ligue 1 takımı Olimpik Lyon'la sözleşmesi biten 27 yaşındaki savunma oyuncusu Avrupa ve Süper Lig'den birçok talibi olmasına rağmen Birleşik Arap Emirlikleri takımı Shabab Al Ahli'ye imza attı.

Bu sezon 11 karşılaşmada forma giyen Denayer'e takımının önceki akşam Baniyas ile oynadığı maç öncesi hakkındaki transfer iddiaları soruldu.



BEŞİKTAŞ'A AÇIK KAPI

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Belçikalı futbolcu ise bu spekülasyonlar hakkında şunları söyledi:

"Menajerim bu dönemde bana transfer konularını getirmeyeceğini biliyor. Ama kısa süre sonra bunu düşünmek için bol bol zamanım olacak. Sezon sonu her şey olabilir" 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • İlginizi çekebilir 11 ay önce Şikayet Et
    Abi bu bizim süper lig takımları avrupanın çöplerini toplamaya ne kadar meraklı, bir de usanmadan avrupada başarı bekliyorlar.
    Cevapla