Groenendijk: Bugünkü skor bizi daha rahat pozisyona taşıdı

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Fatih Karagümrük galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Bugünkü skor bizi daha rahat pozisyona taşıdı" dedi.

Groenendijk: Bugünkü skor bizi daha rahat pozisyona taşıdı
Groenendijk: Bugünkü skor bizi daha rahat pozisyona taşıdı
GİRİŞ 29.04.2023 18:58 GÜNCELLEME 29.04.2023 18:58

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Antalyaspor deplasmanda mücadele ettiği Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etti.

Müsabakanın ardından konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, "Skora ihtiyacımız olan durumdaydık. 3 puana acil ihtiyacımız vardı. Buna odaklı olarak maça çıktık. 3 puanı aldık. Bu yüzden mutluyuz. Birkaç şans bulduk, sadece birinden faydalandık. Daha erken ikinci golü bulup, maçı kopartabilirdik ama yapamadık. Bu yüzden Karagümrük’ü de maçın içinde tuttuk. Rakibe son dakikada bir şans verdik. Futbol sadece taktikten ibaret değil. Mücadele, azim, istek ve hırstan ibaret. Bugün gelen 3 puanın önemi bir kat daha arttı. Bugünkü skor bizi daha rahat pozisyona taşıdı. Aynı mücadeleyi, aynı isteği, aynı oyunu ve 3 puanı getirecek skoru Beşiktaş maçına da yansıtmayı ediyorum" şeklinde konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.