Hakan Keleş'ten ayrılık sinyali! "Çok üzüldüm"

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir karşısında 4-2 mağlup olan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Tribünlerde üzücü tepkiler yaşandı, bundan sonrası için yönetimle değerlendirme yapacağız” dedi.

Hakan Keleş'ten ayrılık sinyali! "Çok üzüldüm"
Hakan Keleş'ten ayrılık sinyali! "Çok üzüldüm"
GİRİŞ 24.04.2023 21:04 GÜNCELLEME 24.04.2023 21:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir'e sahasında mağlup olan Giresunspor'da Teknik Direktör Hakan Keleş basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Keleş, “Kazanmak çok önemliydi fakat rakibin her geldiği gol oldu bizde gol pozisyonları bulduk ancak kalecimizin hatalı yediği gol karşısında taraftarımız tepki verdi. Kaptan da olsa hatalı goller yiyebilir Ancak taraftarın hemen tepki vermesi bizi üzdü. İkinci yarı çok farklı bir maç oldu. Direkten dönenler attığımız goller inanılmaz bir ikinci yarı oldu. Sahada inanılmaz bir mücadele vardı ikinci yarıda. Bu oyuncular bu tepkileri hak etmiyorlar. Bu mücadele ile bu takımı oyuncularımızın ligde tutacağına inanıyorum. İnşallah yıllar sonra çıktığımız bu ligde yeterli desteği vermeyenler pişman olmaz. Bazı şeyleri konuşmak istiyorum ama konuşmak istemiyorum çünkü takım zarar görmesin istiyorum. İmkansızlıklara rağmen müthiş işler yapılmasına rağmen yeterli destek görmemesi bizi üzüyor. Hiç bir oyuncuyu kaybetmek istemiyorum ama bugünkü tepkilerden sonra kaybedebiliriz. Bizi üzen şeyler oldu bundan sonrası için yönetimle oturup konuşacağız, değerlendireceğiz” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Giresunun iyi bir kadrosu var ama zannedersem maddi sıkıntı takımı etkiliyor . Zor çoğu takımlar batakta .
    Cevapla
  • Güzel insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle Giresun seneye inşallah çıkarsın süper lige.. herşey gönlünüzce olsun seneye başarılar diliyorum
    Cevapla
  • Ya işte böyle find 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takımlara karşı tüm gücünü kullanan takımlar sonra bitiyor eğer gücün varsa yukarı kafa tut yoksa yormadan rakiplerini yen altakine kaybedersen düşersin üstekine kaybetsen fark etmez on maç kaybedip büyük takıma kurtuluş diye bakanlar üçüncü ligi boyluyor en az dört takım var GS maçını kurtuluş gürdü gününü üçüncü ligde gördü es es bal kes yada ye
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ne sacma bir yorum
    Cevapla
  • gurbetci kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    fenere karsi oynadiginiz futbolu her hafta oynasaydiniz sampiyonluga ortak bile olurdunuz..demekki sadece feneri yenmek yetmiyormus..
    Cevapla