Flaş sözler! "Süper Lig'de küme düşme kalkacak"

Son olarak Gençlerbirliği'nde görev yapan teknik dirkektör Metin Diyadin, Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılacağını söyledi.

Flaş sözler! "Süper Lig'de küme düşme kalkacak"
Flaş sözler! "Süper Lig'de küme düşme kalkacak"
GİRİŞ 12.04.2023 12:05 GÜNCELLEME 13.04.2023 01:35
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

1998-2001 yılları arasında Fenerbahçe'de futbol oynayan ve son olarak Gençlerbirliği'nde teknik direktörlük yapan Metin Diyadin Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu. Diyadin, Arda Güler ve Süper Lig ile ilgili flaş yorumda bulundu.

"Fenerbahçe'nin puan kaybına tahammülü yok avantaj Galatasaray'da"

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını değerlendiren Metin Diyadin, "Süper Lig'de şampiyonluk yarışı Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçecek. Fenerbahçe'nin puan kaybına tahammülü yok avantaj bu noktada Galatasaray'da" ifadelerini kullandı.

"Arda Güler, Türk futbolunun yeni Sergen Yalçın'ı"

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler hakkında konuşan Diyadin, "Arda Güler benim Sergen Yalçın'dan sonra izlediğim en büyük yetenek. Arda Güler, Türk futbolunun yeni Sergen Yalçın'ı" dedi.

"Küme düşme kalkacak"

Süper Lig'in seyri ile ilgili de yorum yapan Diyadin, "Yaşanan deprem felaketinden sonra Süper Lig'de iki takım ligden çekildi. Bu sezon çok farklı bir sezon oluyor" açıklamasını yaptı.

Sözlerine devam eden teknik adam, "Pandemi sürecinde olduğu gibi lig sonunda küme düşme kalkacak. Bu almış olduğum bir bilgi değil sadece bir yorum ve öngörü. Hatırlarsınız pandemi sürecinde de aynı sözleri söylemiştim ve nitekim küme düşme kaldırılmıştı" dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Cevat Prekazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayrica:İyalyan basınında Türkiye'de antrenör Bursasporlu oyuncunun boğazını sıktı: Hakem hiçbir şey görmüyor..." başlığıyla yayınlanan haberde yaşananlar skandal olarak nitelendirildi.Ayrica pfdk'ya sevkedilmedi.Türk futbolu bu sevgili taraftarlar.Görün izleyin.
    Cevapla
  • Cevat Prekazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ha ha ha,hersene birşey oluyor,pandemi,deprem,vs. Birkaç sene sonra süper lig 30 40 takım olur bu gidişle.Turk futbolunun durumu bu.Borclardan hic bahsetmeyelim değilmi Sayın Çebi!
    Cevapla
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz paşayız,sende paşasın bende, tosun paşa, ibrahim paşa kavgaya gerek yok.Herkes şampiyon olsun. Kimse ligden düşmesin.
    Cevapla
  • Mehmet Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Düşme kalksın, bütün takımlar şampiyon olsun, 1. lig takımlarının hepsi süper lige alınsın. Dıt dırı dıt dırı
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Olmayan futbolun içine ettiniz. Ne saçmalıyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle