Groenendijk oyuncularına ateş püskürdü!

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, komedi filmi gibi bir performans sergilediklerini söyleyerek, “Sahadaki performansımız kabul edilemezdi” dedi.

Groenendijk oyuncularına ateş püskürdü!
Groenendijk oyuncularına ateş püskürdü!
GİRİŞ 06.03.2023 23:23 GÜNCELLEME 06.03.2023 23:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Antalyaspor, konuk olduğu Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, “Bugün buraya iyi hissiyatlarla kazanmak için geldik. Fakat skor itibarıyla üzgün ayrılıyoruz. Komedi filmi gibi trajikomik bir durumdu. Sahadaki performansımız kabul edilemezdi. Takımıma çok sinirliyim. Bugün mağlubiyeti hak ettik. Sahada kazanmak için çabalayan oyuncu grubuna ihtiyacımız var. Bugünü geride bırakıp önümüzdeki Kayserispor maçına odaklanmalıyız. Kazanamadığımız sürece bu sıkıntılı süreç devam edecektir” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Ttttt 1 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz vurali getirmeyin ha bu çöpleri getirin antalya tatil yeridir
    Cevapla
  • 07..james bınd 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncular belliki istemiyorlar sizi ve sabote ediyorlar... İlhan olur be ekibini getir in Antalya lafa kalkar
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece konuşuyor ama sahada takımın başında Nöri var Nöri. Lisansı yok ama hocalık yapıyor Avrupa’da bir tane bile lisans olmayan hoca yok. Gerçekten her alanda ve buna sporda dahil liyakatsizliğin zirvesini yaşıyoruz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Beter olun
    Cevapla