Lazar Markovic: Bizi Tanrı kurtardı

Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü'nün Sırp yıldızı Lazar Markovic, ülkemizde yaşanan deprem ile ilgili açıklamalar yaptı.

Lazar Markovic: Bizi Tanrı kurtardı
Lazar Markovic: Bizi Tanrı kurtardı
GİRİŞ 06.02.2023 16:47 GÜNCELLEME 06.02.2023 16:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK forması giyen Lazar Markovic, ülkemizde yaşanan deprem ile ilgili Telegraf'a açıklamalarda bulundu.

"İyi durumdayız, hayattayız"

Markovic, "İyi durumdayız, hayattayız. Sağlıklıyız ama Türkiye'nin güneyi ve yaşadığımız, maçları oynadığımız Gaziantep şehri büyük bir felaket yaşadı.

"Bu sadece bir tesadüf çünkü maçtan sonra üç gün izin aldık"

Şu anda Antalya'dayız, bu sadece bir tesadüf çünkü maçtan sonra üç gün izin aldık ve burada ailelerimizle burada kalmaya karar verdik. Bu şekilde yaşanana depremden de kurtulduk. Aileleri de olan takım arkadaşlarımız var. Sürekli iletişim halindeyiz" dedi.

"Gaziantep'te yine şiddetli bir deprem oldu"

Herkesin çok korktuğunu söyleyen Markovic, "Tüm Türkiye korkuyor. Gaziantep'te yine şiddetli bir deprem oldu ve Antalya'da hissedildi. 

"Umarım bir an önce her şey düzelir"

Söyleyebileceğim tek şey vefat edenler için çok üzgünüm. Umarım bir an önce her şey düzelir ve hayat normale döner" şeklinde konuştu.

"Bizi Tanrı kurtardı"

Markovic son olarak, "Neler olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Medya, internet Türkiye'de korkunç fotoğraflarla dolu. Bizi Tanrı kurtardı, başka ne diyebilirim. 

"Sürecin nasıl ilerleyeceğini bize bildirmelerini bekliyoruz"

Hala ne olacak bilemiyoruz, çünkü deprem sonrası Türkiye'de hayat tam anlamıyla durdu. Bundan sonra sürecin nasıl ilerleyeceğini bize bildirmelerini bekliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: AJANSSPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Ahmed Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle geçmiş olsun.Tesadüf diye bir şey yoktur goçum.Düşen yaprağın bile bir hikmeti vardır.Rabbim sizlerede hidayet nasip etin.
    Cevapla