Hakim Ziyech'ten İsrailli Bakan'ın tehditlerine cesur cevap: Siyonizmden korkmuyoruz
Galatasaray'ın eski futbolcusu Faslı Hakim Ziyech, kendisini tehdit eden aşırı sağcı İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir’e, "Siyonizmden korkmuyoruz" yanıtını verdi.
- Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakim Ziyech, Filistinli esirlere idam cezası getiren yasa tasarısını eleştirerek, İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'e "Siyonizmden korkmuyoruz" dedi.
- İsrail Meclisi, Filistinli mahkumlara idam cezası getiren yasayı onayladı ve Ben-Gvir, bu yasayı destekleyerek Filistinli anneleri tehdit etti.
- Ziyech, Ben-Gvir'in antisemitik bir oyuncu olarak kendisine yönelik tehditlerine karşılık vererek sosyal medya üzerinden sert bir mesaj paylaştı.
Galatasaray'ın eski futbolcusu Faslı Hakim Ziyech, Filistinli esirlere idam cezasını öngören tartışmalı yasayı eleştirmesi üzerine, kendisini tehdit eden aşırı sağcı İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir’e, "Siyonizmden korkmuyoruz" diyerek cesur bir cevap verdi.
İsrail Meclisi, Filistinli mahkumlara idam cezası getirilmesini öngören tartışmalı yasa tasarısını 62 kabul oyuna karşı 48 ret oyuyla onaylamıştı.
Filistinlilere yönelik idam yasasının en büyük destekçilerinden olan aşırı sağcı bakan Ben-Gvir, işgal altındaki Batı Şeria'daki Filistinli anneleri "Her anne, çocuğu birini öldürmeye kalkarsa idam edileceğini bilecek." sözleriyle tehdit etmişti.
Bir dönem Galatasaray forması da giyen Fas'ın Wydad Casablanca (WAC) takımında oynayan Ziyech, Ben-Gvir'in partisi Yahudi Gücü Partisi tarafından sunulan Filistinli esirlere idam cezası getirilmesini öngören tartışmalı yasanın İsrail Meclisinde onaylanmasını kutladığı fotoğrafı paylaşarak, "Bu kez de (Ben-Gvir), yeni yasanın kabul edilmesinin sadece meşru müdafaa olduğunu mu iddia edecek?" diye sormuştu.

ZİYECH'İ İDAMLA TEHDİT ETMİŞTİ
Ziyech’e hitaben "Antisemitik bir oyuncu, İsrail'e ahlaki ders veremez." iddiasında bulunan İsrailli Bakan, "İsrail artık düşmanlarına karşı temkinli davranmayacak. Göreve geldiğimden beri hapishaneler değişti. Tüm silahlı kişilere (idam) cezasını uygulayacağız ve Ziyech ile tüm antisemitikler bundan kaçamayacak." ifadeleriyle yıldız futbolcuyu tehdit etti.

"SİYONİZM'DEN KORKMUYORUZ"
Faslı yıldız Ziyech da sosyal medya hesabından "Siyonizmden korkmuyoruz." paylaşımıyla aşırı sağcı İsrailli Bakan'a yanıt verdi.
-
Erol 1 hafta önce Şikayet EtKızıl kafir yahudi amik ovasında bekliyoz o dehşetli savaşı karşılaşmayı hemde sabırsızlıkla biz şehit olmayı canı gönülden istiyoz inşallah bizim nesle nasip olur ağaçların ve taşların ey müslüman arkamda bir yahudi askeri var gel öldür diyeceği günleri sabırsızlıkla bekliyozBeğen Toplam 2 beğeni
-
Helal OLSUN. 1 hafta önce Şikayet EtAdamsın ziyech adam.Beğen Toplam 1 beğeni
-
miroglu 1 hafta önce Şikayet Etitrail köpeğinin sonu yaklaştı tez zamanda yok olur inşallahBeğen Toplam 2 beğeni
-
Hasan 1 hafta önce Şikayet Etİsrail'in sonu hızla yaklaşıyorBeğen Toplam 5 beğeni
-
dadaş 1 hafta önce Şikayet Etaynısını tüm Müslüman alemi uygulasınBeğen Toplam 5 beğeni