Hakan Keleş, Adana Demirspor maçını değerlendirdi

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Adana Demirspor maçının ardından, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik maçı koparabilirdik” ifadelerini kullandı.

Hakan Keleş, Adana Demirspor maçını değerlendirdi
Hakan Keleş, Adana Demirspor maçını değerlendirdi
GİRİŞ 20.01.2023 23:03 GÜNCELLEME 20.01.2023 23:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Giresunspor deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maç sonu basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, ”Golün ardından kısa süre sonra 10 kişi kaldık. Rakibimizin girdiği pozisyonlar oldu. Uzatmalar da dahil neredeyse 90 dakika 10 kişi oynadık. Bizim de girdiğimiz pozisyonlar oldu. Değerlendirebilseydik maçı koparabilirdik. Bugün 19’uncu maçımızı oynadık. 11 tane deplasman maçına çıktık. Deplasmanlarda iyi oynayan bir takımız. İç sahada müthiş bir grafiği olan Adana Demirspor’la karşılaştık. Eksik kalmamızdan sonra baskılı oynadılar. Deplasmanda alınan bir puan bizim için iyi. Önümüzde Galatasaray maçı var. Zor bir maç olacak. Şimdi ona hazırlanacağız” diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray bu sefer sizi delik deşik edecek
    Cevapla
  • Ahmet öz 1 yıl önce Şikayet Et
    Hocam seni tebrik ediyorum
    Cevapla