Andrea Pirlo: Kötü bir başlangıç yaptık

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Alanyaspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Ligin ilk maçına yakışan bir konsantrasyon sergileyemedik" dedi.

Andrea Pirlo: Kötü bir başlangıç yaptık
Andrea Pirlo: Kötü bir başlangıç yaptık
GİRİŞ 08.08.2022 00:05 GÜNCELLEME 08.08.2022 00:05

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Fatih Karagümrük Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda mücadele ettiği Alanyaspor’a 4-2 mağlup oldu.

Mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, "Kötü bir başlangıç yaptık. İlk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Ligin ilk maçına yakışan bir konsantrasyon sergileyemedik. 2-0 geriye düşünce de dönmek zor oluyor. İkinci yarıya daha iyi başladık. İstediğimiz oyunu yavaş yavaş sahaya yansıttık. 3. golü de atabilirdik. 3. golü çok kötü bir zamanda yedik. Şu anda 15 günümüz var. Sakat olan oyuncuların geri dönmesi için iyi bir süre" diye konuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.