Fenerbahçeliler kızdıracak hamle! Galatasaray TFF'den talep edecek

Galatasaray, Karagümrük maçında şampiyonluğunu ilan ederse, Fenerbahçe derbisinde TFF’den hem lig hem de Süper Kupa’nın stada getirilmesini isteyecek.

Fenerbahçeliler kızdıracak hamle! Galatasaray TFF'den talep edecek
Fenerbahçeliler kızdıracak hamle! Galatasaray TFF'den talep edecek
GİRİŞ 08.05.2024 11:01 GÜNCELLEME 08.05.2024 11:02
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

Ligde son 3 haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde lider giren Galatasaray'da gözler Karagümrük maçına çevirildi.

Sarı-kırmızılı takım 12 Mayıs'ta deplasmanda oynayacağı maçta şampiyonluğunu ilan ederse TFF'den bir talepte bulunacak.

İKİ KUPAYI İSTEYECEK

Galatasaray, bu hafta şampiyon olması halinde Federasyondan Süper Kupa ve lig kupasını 19 Mayıs'ta sahasında oynanacağı Fenerbahçe maçına getirilmesini isteyecek.

Sarı-kırmızılılar, bu isteği gerçekleşirse ezeli rakibi önünde ve kuruluş yıl dönümünde ilk kez 2 kupayı aynı anda kaldırmayı başaracak.

5. YILDIZ TİŞÖRTÜ

Galatasaray'ın takımın bu hafta mutlu sona ulaşması halinde Fenerbahçe derbisinde 5. yıldız logolu tişörtlerle çıkacağı öğrenildi.

TARAFTARDAN BÜYÜK HAZIRLIK

Ayrıca 19 Mayıs'taki derbide taraftarların da muhteşem bir koreografi hazırlığında olduğu da gelen haberler arasında. Sarı-kırmızılı takmın bu hafta şampiyon olması halinde derbide oluşacak atmosfer ve kupaların stada getirilip getirilmeyeceği merak konusu.

Galatasaray, bu hafta deplasmanda Karagümrük'ü mağlup eder, Fenerbahçe Kayserispor'a puan kaybederse Galatasaray şampiyonluğunu ilan edecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 146
  • Hakan Yılmaz 1 hafta önce Şikayet Et
    Hakkıdır adamların isteyebilirler gayet normal
    Cevapla
  • Zafer 1 hafta önce Şikayet Et
    Galatasaray 'ın hakkı isteyebilir, TFF'de kabul etmek zorundadır.
    Cevapla
  • GSli 1 hafta önce Şikayet Et
    ABD İsrail ilişkisi gibi.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Ali baba duymasin
    Cevapla
  • U.s 1 hafta önce Şikayet Et
    Adam olun efendi olun ayıptır Türk futbolu bitmiş siz neden bahsediyorsunuz Avrupa maçlarını göründe öğrenin azcık öyle Sivasa 6 attınız diye topmu oynuyorsunuz sanıyorsunuz Avrupa'daki takımlardan da Türk takımları olarak 5 6 yeriz geliriz ordada oynayında görelim azcık utanın hersene aynı 3 takım başka yok yazık yazık futbol diye bir ortam kalmamız zevk heyecan yok
    Cevapla
  • Xyz Abc 1 hafta önce Şikayet Et
    Şmp Liginde bile kazanan adam gibi ve ölçülü seviniyor, rakibini sinirlendirmek için ya da nispet yapmak için uğraşmıyor. Bu ancak bize mahsus.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle