Nuri Şahin sürprizi! G.Saray'a karşı son kez...

Antalyaspor'da oyuncu antrenör olarak görev yapan Nuri Şahin'in Galatasaray maçında son kez yeşil sahaya futbolcu olarak çıkacağı öğrenildi.

Nuri Şahin sürprizi! G.Saray'a karşı son kez...
Nuri Şahin sürprizi! G.Saray'a karşı son kez...
GİRİŞ 12.05.2022 13:58 GÜNCELLEME 12.05.2022 13:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Antalyaspor’un başında son 14 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisine imza atarak 34 yaşında tarihe geçen Nuri Şahin, ligin son haftasındaki Galatasaray maçında taraftarının önünde büyük bir sürprize hazırlanıyor.

Ekim ayından bu yana teknik adamlık yapmasına rağmen futbolculuk lisansı hala aktif olan ve maç kadrolarında ismi oyuncu olarak yer alan Nuri Şahin'in Antalyaspor'un ligin son haftasında sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçta kendi taraftarı önünde bir vedaya hazırlandığı öğrenildi.

Son kez sahaya çıkacak

Akdeniz Manşet Gazetesi'nde yer alan habere göre Nuri Şahin'in Galatasaray karşılaşmasında takımının ligde bir iddiası kalmaması halinde son bölümde sahaya futbolcu olarak çıkacağı ve kendi taraftarı önünde kısa bir süre sahada yer aldıktan sonra kramponlarını tamamen asacağı belirtiliyor. (Fanatik)

YORUMLAR 8
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçirin galatasarayın başına önümüzdeki 10 yılımızı kurtarsın
    Cevapla
  • Pilot50 1 yıl önce Şikayet Et
    Nuri Şahin Türk futbolunun göz bebeğidir. Başkaları gibi diğer milli takımları değil kendi ülkesinin milli formasını tercih eden adam gibi adamdır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır
    Cevapla
  • Misafirrrr 1 yıl önce Şikayet Et
    GS transfer politikası yapsın, gitsin kendi yapamıyor Hatay, Alanya , Antalya bunlarla görüşün bize adam onersinler özellikle 6-8-9-10 numara şu kadar maç oynarsan onlara prim versin direk onlar alıyor canavar gibi adamları 300-500 e biz alıyoruz milyon Euro dolar lara
    Cevapla
  • Cepni28 1 yıl önce Şikayet Et
    Nuri kardeşim o kadar temiz,efendi,ahlaklı ve örnek bir insan ki,Almanya'da hep göğsümüzü kabarttı. İsterdim ki, hep bi 10 numara olsun milli takımda,o yetenek vardı ama fatih terim hep yedek oynattı,hiç doğru dürüst oynatmadı,başka oyuncu terim için daha değerliydi,halbuki nuri kendini çoğu kez ispatlamıştı. Sonuçta dünyanın en iyi takımlarında ve en iyi antrenörleri ile oynadı. Nuri Türk futbolu için büyük değerdir.antalyada başarılı olacağına,antrenörlük kariyeri başarılı olacaktır.saygılar Nuri kardeşime...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle