Nuri Şahin: Futbolu bırakma kararım yanlış anlaşıldı

Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, futbolu bırakma kararının yanlış anlaşıldığını belirtti.

Nuri Şahin: Futbolu bırakma kararım yanlış anlaşıldı
Nuri Şahin: Futbolu bırakma kararım yanlış anlaşıldı
GİRİŞ 21.10.2021 13:52 GÜNCELLEME 21.10.2021 22:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, futbolu bırakma kararının yanlış anlaşıldığını belirterek, "Lisansım hala devam ediyor. Gerektiği zaman sahada takıma katkı sağlayabilirim" dedi.

Şahin, kulübün Döşemealtı ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, kendisinde yeni bir heyecana neden olan teklifi başarabileceğini düşündüğü için kabul ettiğini söyledi.

Kısa vadedeki hedefinin takımı iyi duruma getirmek ve maçları kazanmak olduğunu dile getiren Şahin, oyuncuların performansını yükselterek Antalyaspor'a ve Türk futboluna katkı sağlamak istediğini ifade etti.

Uzun vadede ise altyapıya önem vererek yetenekli futbolcuları Türk futboluna kazandırmak istediğini dile getiren Şahin, Antalya şehrinin ismini çok daha farklı platformlarda duyurmayı amaçladığını kaydetti.

Kariyerinde dünyanın en iyi ve kaliteli hocalarıyla çalıştığını aktaran Şahin, şöyle konuştu:

"Hem milli takımda hem kulüp takımlarında dünyanın en iyi hocalarıyla çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. 'Bu hocadan bunu kaptım' dersem yanlış olur. Bazı hocalardan nasıl olması gerektiğini bazı hocalardan da doğru olmayan şeyleri nasıl yapmamam gerektiğini gördüm. Çalıştığım isimler arasında benim için en değerlisi, kendime en yakın bulduğum isim Jurgen Kloop. Sadece teknik adamlık olarak değil hayatımda da ondan kaptığım çok şey var. Ben futbolun sadece ayakla değil kalple, beyinle oynandığını düşünen insanlardanım. Kalbe en iyi dokunan antrenör olduğunu düşünüyorum Kloop'un. Benim için birinci sırada her zaman insan gelir. Her zaman futbolcu olarak bakmaktan ziyade karşımdakini insan olarak gören bir kişiyim."

YORUMLAR 3
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Nuriye laf yok seviyoruz ahlakli terbiyeli
    Cevapla
  • Turgut 2 yıl önce Şikayet Et
    Okuyunca sanki bir alman konusuyor dedim. Xünkü bu tam bir alman agazi, neymis herkesi önce insan olarak görürmüs falan. Biraz zora gelsin basin ve gazeticiler onu parcalasin, bakalim ozamanda onlari nasil görecek ?
    Cevapla
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış anlaşıldı demek moda oldu. Doğru anlatsaydın o vakit.
    Cevapla