Boupendza için koronavirüs açıklaması

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Boupendza'nın, Gabon Milli Takımı'nda koronavirüse yakalandığı yönünde çıkan haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Boupendza için koronavirüs açıklaması
Boupendza için koronavirüs açıklaması
GİRİŞ 27.03.2021 12:09 GÜNCELLEME 27.03.2021 14:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, golcü futbolcu Boupendza'nın ülkesinin milli takımında koronavirüse yakalandığına dair çıkan haberlere ilişkin, "Şu an Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Öyle bir tespit yok. Geldikten sonra test yapılıp açıklama yapılacak" dedi.

İHA'ya özel açıklamalarda bulunan Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, ellerinde tespit edilmiş böyle bir durumun olmadığını vurgulayarak, "Kendi ülkesindeki gazeteciler böyle bir haber yapmış. Kendi takımıyla herhangi resmi bir bağlantı kurulmadı. Şu an Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Öyle bir tespit yok. Geldikten sonra test yapılıp açıklama yapılacak" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Maçta oynayacak, golleri sıralayacak...
    Cevapla
  • Laz53 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye siz yapamadınız vah vah
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesin Tessadüftür
    Cevapla
  • Bu Gidiş Nereye 3 yıl önce Şikayet Et
    Peki Levrok arkadaş fb deki vakalar için ne düşünüyorsun , önümüzdeki maçta oynamamak için bilerekmi Korona oldular? Haa İslâm'da tesadüf diye bir şey yoktur , tevafuk vardır...
    Cevapla
  • Müslüman-Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Samii FB ile ne alakası var.? İnsanlar hep böyle objektif olamıyor, Lavrok elma diyor ! Sami armutun sapı var diyor . Allah herkese akıl, fikir versin
    Cevapla
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet tesadüf her milli ve bay arasında fb li futbolcuların hasta olması gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle