Denizlispor transfer yasağını kaldırdı

Denizlispor'da transfer yasağı kaldırıldı.

Denizlispor transfer yasağını kaldırdı
Denizlispor transfer yasağını kaldırdı
GİRİŞ 11.09.2020 15:42 GÜNCELLEME 11.09.2020 15:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de yarın sezonun ilk haftasında Göztepe deplasmanına çıkacak Yukatel Denizlispor, geçen sezon kulüpte görev yapan teknik direktörler Yücel İldiz ve Mehmet Özdilek'e olan borcun faiziyle ödendiğini belirterek transfer yasağının kaldırıldığını duyurdu.

Denizlispor'dan yapılan yazılı açıklamada "Geçmiş dönem teknik direktörlerimizden Yücel İldiz ve Mehmet Özdilek’in kulübümüzde görev yapmadıkları dönemlerdeki ödemelerini, kendilerinin talep ettikleri şekilde, faizleriyle birlikte gerçekleştirerek bugün itibariyle transfer yasağımızı kaldırmış bulunuyoruz. Denizlispor camiası olarak bu zor günlerimizde yapılan müspet veya menfi hiçbir davranışı unutmayacağımızı kamuoyuyla paylaşmak isteriz" denildi. Denizlispor, yasağın kaldırılmasının ardından yeni transferlerine lisans çıkaracak." denildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • RECEP AYDIN 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen adamları gönder, parasını ödeme, ondan sonra da müspet ya da menfi hiç bir davranışı unutmayacağız öyle mi. Siz sattığınız bir futbolcunun parasını ödemeyen karşı kulübe alacağınızı hibe ediyor musunuz acaba.
    Cevapla