Konyaspor'dan Bülent Korkmaz kararı!

İttifak Holding Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Güven Öten, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yola devam edeceklerini söyledi.

Konyaspor'dan Bülent Korkmaz kararı!
Konyaspor'dan Bülent Korkmaz kararı!
GİRİŞ 07.08.2020 23:08 GÜNCELLEME 07.08.2020 23:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

 İttifak Holding Konyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Güven Öten, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yola devam edeceklerini belirterek, Korkmaz'ın raporu doğrultusunda transferleri gerçekleştirip lige hazır şekilde girmek istediklerini söyledi.

Olağan genel kurul sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güven Öten, yönetim kurulunun seçilmesiyle çalışmalara hızla başlanacağına işaret ederek şöyle konuştu:

"Pazartesi günü çalışmalara başlayacağız. Hemen arkasından planlanmış şekilde transferler, yeni yapılanma, bunları çok ivedi bir şekilde yapacağız. Zaten önceden planlamaları vardı ama 'yeni yönetim olur, başkası gelir' diye biz bunların her birini askıya almıştık. Hiç vakit kaybetmeden bir an önce Konyaspor'umuzu lige hazır hale getirip hocamızın görüşlerini alarak inşallah hemen nokta transferlerle elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz."

"BÜLENT KORKMAZ İLE DEVAM EDECEĞİZ"

Teknik direktör Bülent Korkmaz ile devam edeceklerini de belirten Güven Öten, "Bülent hocayla 1,5 yıllık anlaşmamız var. Yarım sezonu bitmiş oldu. Önümüzdeki sezon inşallah hocamızla devam edeceğiz. Normal şartlarda da devam edecektik" dedi.

SÖZLEŞMESİ BİTEN OYUNCULARIN DURUMU

Sözleşmesi biten oyuncuların durumuyla ilgili de açıklamalarda bulunan Güven Öten, "Onlar da bu kongreyi bekliyorlar. Hocamızın vermiş olduğu raporlar var. Dediğim gibi hiç vakit geçirmeden pazartesiden itibaren oyuncularımızdan kalacak olanlarla hemen anlaşma yoluna gidip bir an önce onların kafasındaki soru işaretlerini giderip takımın ana iskeletini oluşturmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

"SERKAN KIRINTILI VE ÖMER ALİ ŞAHİNER'E RESMİ TEKLİF YOK"

Milli oyuncular Ömer Ali Şahiner ve Serkan Kırıntılı ile ilgili olarak herhangi bir transfer teklifi almadıklarını da belirten Güven Öten, "Şu anda ne Serkan ne de Ömer Ali ile ilgili resmi olarak gelen hiçbir şey yok. Belki mevcut kulüpler de genel kurulumuzu bekliyor olabilirler. Önümüzdeki hafta eğer bunlarla ilgili resmi bir teklif gelirse tabii ki değerlendirilir, futbolcularla konuşulur. Sonunda Konyaspor'un menfaatine olacak bir noktadaysa değerlendirilir" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Mehmet akar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Korkmaz kaliteli bir hoca konyaspor'a daha çok şeye katacağına inanıyorum
    Cevapla
  • Yalçın 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangi hoca hangi kalite ne başarısı var imparator falan da deseydin 10 ununcu haftada görüşürüz
    Cevapla
  • Kiyak 3 yıl önce Şikayet Et
    B<lent korkmaz hocayla bu iş olmaz bence
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam elinden geleni yaptı birinci ve ikinciyi aynı skorlarla yendi başkası olsaydı düşmüştünüz diyecem amma düşme olmadı sonuçta o korkuyu sonuçta yaşatmadı. Sanki lig şampiyonluğunu istiyor gibi birde bu iş olmaz gibi laflar ediyorsun. Bilmediğin konulara atlama bilen konuşsun vesselam...
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Jens Jönsson'un yeri Volkan Fındıklı ve Amir ile doldurulmalı. Gelecek oyuncu bu oyuncularla rekabete girmeli.
    Cevapla
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Volkan fındıklı, Ali turan başta olmak üzere tırışkalarin hepsi gönderilsin
    Cevapla
  • tebrikler b.korkmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    bülent hoca harika valla, tebrik ederim. bir kaç maç daha olsa konyayı avrupa kupasına sokardı.
    Cevapla
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Adıyamanlı olarak Konyaspora önünüzdeki sezon başarılar diliyorum. İnşaAllah üst sıraları zorlar. Özellikle kendi sahasında rakiplerin korkulu rüyası olacak bir takım kurarlar. Seyirciye çok iş düşecek. Bu şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle