İrfan Can Kahveci açıkladı! "Ayrılıyorum"

Başakşehir'in tarihi zaferinde büyük pay sahibi olan İrfan Can Kahveci, "Ayrılıyorum. İnşallah başka bir takımın formasını giyeceğim." dedi.

İrfan Can Kahveci açıkladı! "Ayrılıyorum"
İrfan Can Kahveci açıkladı! "Ayrılıyorum"
GİRİŞ 21.07.2020 10:26 GÜNCELLEME 21.07.2020 10:29
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Tarih yazarak Süper Lig'i şampiyonlukla noktalayan Medipol Başakşehir'de yıldızını parlatan isimlerin başında İrfan Can Kahveci geliyor... 2016-2017 sezonunun devre arasında henüz 22 yaşındayken Turuncu-Lacivertli ekibe transfer olan İrfan Can, kısa sürede takımın en önemli oyuncularından biri olmayı başardı. Önce Abdullah Avcı ardından Okan Buruk yönetiminde orta sahada 'beyin' görevini üstlenen 25 yaşındaki futbolcu, yükselen kariyerini şampiyonlukla taçlandırdı.

 

 

'GERÇEKTEN TARİH YAZDIK'

Şampiyonluğun ilan edildiği Kayseri maçının ardından tüm takım gibi İrfan Can da büyük bir sevinç yaşadı... Teknik direktör Okan Buruk'un basın toplantısını basarak şampiyonluk coşkusunu yaşayan yıldız oyuncu, kulüp binasına giden koridorda Habertürk'ten Erdem Akbaş'ın sorularını yanıtladı. Yaşadığı duygunun tarifsiz olduğunu ifade eden İrfan Can, "Çok mutluyuz. Bu noktaya ulaşmak için gerçekten çok çalıştık ve çabaladık. Şampiyonluğa sonuna kadar inanan bir ekip olarak gerçekten tarih yazdık. Bu başarının bir parçası olduğum için gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

 

 

"AYRILIYORUM!"

Uzun bir süredir adı yurt içi ve yurt dışı olmak üzere bir çok takımla anılan İrfan Can Kahveci, hakkında çıkan transfer iddiaları için ise oldukça net ifadeler kullandı. Yıldız orta saha, "Yeni sezonda Başakşehir'de mi olacaksın?" şeklindeki soruya "Gelecek sezon büyük olasılıkla burada olmayacağım, ayrılıyorum. İnşallah başka bir takımın formasını giyeceğim" yanıtını erdi. Avrupa'dan önemli kulüplerin izlediği İrfan Can'ın yeni sezonda Türk futbolunu yurt dışında temsil etmesi bekleniyor.

YORUMLAR 22
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıl bidaha dönme
    Cevapla
  • Tonyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten katılıyorum. TFF ve MHK ile birlikte tarih yazdılar.
    Cevapla
  • uy aha 3 yıl önce Şikayet Et
    hamsi tava yiyeceğum trabzonli uşağum uyy
    Cevapla
  • Xmen034 3 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehiri şampiyon olmasında en çok pay sahibi Edin Visca kimse bu adamı konuşmuyor. Her sene takıma en çok katkı sağlayan adam. Dört büyükler bu adamı nasıl görmüyorlar.
    Cevapla
  • gürültü 3 yıl önce Şikayet Et
    4 küçükler görüyor almaya güçleri yetmiyor
    Cevapla
  • Vangölü 3 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe seni bekliyor
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    zamaninda bir karar cünki basaksehir avrupada uefada zaten kendini gösterdi hep daha uefada devam ediyor ve lig sampiyonu oldu Dogru karar yolun acik olsun kardesim basarilar dilerim avrupada kötü takim yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle