Beşiktaş'ın büyük hayali!

Beşiktaş'ta ekonomik sıkıntılar, Devler Ligi'ne katılım gerçekleşirse büyük ölçüde giderilecek Yönetim futbolculara da kesenin ağzını açacak.

Beşiktaş'ın büyük hayali!
Beşiktaş'ın büyük hayali!
GİRİŞ 21.07.2020 11:55 GÜNCELLEME 21.07.2020 12:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Son altı maçından beşini kazanarak tırmanışa geçen Beşiktaş'ın, Medipol Başakşehir'in şampiyonluğa ulaştığı ligde hedefi bitmiş değil. Siyah-beyazlılar ligin son maçını da kazanıp, Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde etmek istiyor. Devler Ligi'ne katılırsa kasasına 30 milyon avro koyacak olan Beşiktaş, yaşadığı ekonomik darboğazdan çıkmak için de çok büyük bir sıçrama yapmış olacak.

Öncelikle futbolcuların birikmiş alacaklarını ödeyecek olan Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, sonrasında dengeli bütçeye sahip bir kadro oluşturacak.

KAZANMAK YETMİYOR

Yönetim ayrıca Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde edilirse kadrodaki futbolculara özel bir prim vermeyi de kararlaştırıldı. Ancak bunun için Beşiktaş'ın sadece Gençlerbirliği maçını kazanması yetmiyor.

Trabzonspor eğer ligi ikinci bitirir ve UEFA'dan aldığı bir sene Avrupa'dan men cezası onanırsa Süper Lig üçüncüsü olan takım Şampiyonlar Ligi vizesi alacak. Şu anda üçüncü olan Sivasspor'un hafta sonu Göztepe'yi yenmesi durumunda ise hayaller suya düşecek. (Türkiye)

 

 

YORUMLAR 6
  • baba kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    sivas gol yeme rekoru kirar gs yi geçer ulkeye yazik bjk sayesinde iki takim gidiyor bire düşer bjk dururken sivas hiç karizmatik değil lig gibi şmpyonlar ligide patates oldu
    Cevapla
  • Mustafa bicer 3 yıl önce Şikayet Et
    bjk için büyük hayal oluyor ama sivasa normal bir durum mu oluyor şmplar ligi ahmaklar
    Cevapla
  • Candostu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu beşiktaş için keisn kupayı kazanır veya hayal adı üstünde diyen arkadaşlar hangi takımlısınz siz bi. Belirtinde ona göre ciddiye alalım fenerliyseniz hiç konuşmayın gidebileceğiniz tek avrupa beylikdüzü tarafı sizin içi yok galatasartlıyım diceksenizde kusura bakmayın büyük ölçüde siyaset kalmadı ligimizde kusura bakmayın a vrupadan galatasaray ve fener en son siyah beyaz televizyo lar varkenmi getirmişti unuttum :)
    Cevapla
  • akkartal 3 yıl önce Şikayet Et
    ya sivas, bütün futbolcularını göndericen zaten boşver sampiyonlar ligini, beşiktaşa ver, türk futbolu için
    Cevapla
  • Zühtü 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi bjk her sene olduğu gibi bu senede şampiyonlar ligi kupasını kazanır kesin
    Cevapla
  • Sedat tosun 3 yıl önce Şikayet Et
    adı üzerinde hayal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle