Galatasaray'dan alacağı rakam belli oldu!

Çaykur Rizespor ile sözleşmesini fesheden ve Galatasaray ile anlaşan Oğulcan Çağlayan'ın alacağı rakam belli oldu.

Galatasaray'dan alacağı rakam belli oldu!
Galatasaray'dan alacağı rakam belli oldu!
GİRİŞ 21.07.2020 11:57 GÜNCELLEME 21.07.2020 11:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Oğulcan Çağlayan, sonunda Galatasaray'a imza attı. TFF talimatlarının kendisine tanıdığı hakkı kullanan Çaykur Rizesporlu oyuncu iki sezon boyunca Galatasaray forması giyecek.

24 yaşındaki Oğulcan, Galatasaray'dan 4 milyon TL alacak. Ayrıca sarı-kırmızılılar, 2 milyon TL de imza parası ödeyecek. İmza parasının ilk 1 milyon TL'si, sezon başlayınca ikinci taksiti ise 1 Ocak 2021 tarihiyle hesabına yatırılacak.

Oğulcan'ın sözleşmesinde ayrıca rakamları belli olmasa da milli takıma seçilmesi durumunda ekstra bir bonus daha bulunuyor.

YORUMLAR 11
  • Rizerize53 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcu pazarsporda bile oynayamaz izlerken kalbimiz sıkıştırdı. Kalitesiz
    Cevapla
  • Centinmen Rize 3 yıl önce Şikayet Et
    Oğulcan İçin Rize emek vermişti Rize bu emeğinin karşılığını alma zamanı geldiğinde futbolcu gereğini yerine getirmesi gerekirdi. Rize'nin zor zamanlarında takımdan kaçması zaten nasıl bir karektere sahip olduğunu ortaya koymuştu büyük takımların bu gibi oyuncuları kandırarak ve türlü hokkabazliklar ile takımlarına dahil etmesinde futbol centinmenliğine yakışmamış tır.Bu yıl GS sampiyonluk yolunda en büyük kaybını Rize karşısında almıştır.Rize bu sene ligde tutunabilirse gelecek sezonda hayırlısı diyelim.
    Cevapla
  • Rizeli atmaca 3 yıl önce Şikayet Et
    Rizeyi satan GS hayde hayde satar. Aldığın paralarda kursağına kalsın futbolcu değilsin
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    bu oyuncu hem o denilen paralari etmez, hemde gs de oynayacak kapasitesi yok. buyuk takimlara bira top oynayabilen futbolcu degil, is bitirici oyuncular lazim ki fark yaratsinlar. Bu futbolcuda oyle bir ozellik yok. Cok vasat bir oyuncu.
    Cevapla
  • Tevfik Özgülen 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonrada diyorlar külupler battı bu kimki bu paraları bunlara veriyorsunuz. Devlet bu işlere el atmalı. Birde imza parası alacak ha ha ha. Bence bunları transfer edenler bunlardan komisyon alıyordur.
    Cevapla
  • 12345666666 3 yıl önce Şikayet Et
    Abartma lütfen adamın alacağı parayı euroya çevirsen 1 m euro bile etmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle