Yedek kulübesinden zirveye tırmanış!

Medipol Başakşehir'de başarılı olan Mert Günok, kariyeri ile herkese örnek oluyor. Azmi, sabrı ve yeteneğiyle dikkat çeken milli eldiven, turuncu-lacivertlilerde tarih yazıyor.

Yedek kulübesinden zirveye tırmanış!
Yedek kulübesinden zirveye tırmanış!
GİRİŞ 17.07.2020 09:54 GÜNCELLEME 17.07.2020 09:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'deki ilk şampiyonluğuna çok yakın olan Medipol Başakşehir'de kaleci Mert Günok'un başarısı dikkatlerden kaçmıyor.

Azmi, sabrı ve yeteneğiyle turuncu-lacivertli forma altında tarihe geçmeye hazırlanan tecrübeli eldiven, aştığı zorlu yollara rağmen kopmaması, çalışması ve formayı kapmasıyla fark yarattı.

İşte Mert Günok'un herkese örnek olan futbol kariyeri:

-Fenerbahçe altyapısından yetişen ve 2008'den itibaren A takıma çıkan Mert Günok, 7 yıl Volkan Demirel'in ardından yedekte kaldı.

-Fenerbahçe ile 3 TFF Süper Kupa, 2 şampiyonluk ve 2 Türkiye Kupası kazanan Mert Günok, 51 maçta forma giydi.

- 2015'te sözleşmesi biten Mert Günok, Fenerbahçe'nin Fabiano'yu tercih etmesiyle yol ayrımına geldi ve 2015-16 sezonunda Bursaspor'a geçti.

-2015-17 yılları arasında Bursaspor'da olan Mert Günok, genelde şu anda Fenerbahçe'de yedek olan Harun Tekin'in arkasında bekledi.

- 2017'de Başakşehir'e gelen Mert Günok, ilk dönemlerinde hiç süre almadan Volkan Babacan'ın yedeği oldu. Ancak geçen sezon ve bu sezon formayı kapan Mert, milli takımın da 1 numarası oldu.

- Mert Günok, Başakşehir'de 87 maçta oynayarak kariyerinde en çok süre aldığı dönemi yaşıyor.

YORUMLAR 3
  • BESIKTAS li 3 yıl önce Şikayet Et
    BESIKTAS a yakisir.iyi kaleci
    Cevapla
  • ulan 3 yıl önce Şikayet Et
    yazık adama volkan yüzünden 3 şampiyonluk gitti zaten bu olsaydı muslera gibi bişi olurdu musleranın iki tık altı keşke oynasaydı fenerde
    Cevapla
  • Kafkas 3 yıl önce Şikayet Et
    Karakterli Adam Gibi Adam
    Cevapla