Kayseri altın buldu! Sivas ağır yaralı!

Süper Lig'in 29. haftasında kümede kalma yarışındaki Kayserispor, deplasmanda şampiyonluk mücadelesindeki Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.

Kayseri altın buldu! Sivas ağır yaralı!
Kayseri altın buldu! Sivas ağır yaralı!
GİRİŞ 28.06.2020 20:37 GÜNCELLEME 28.06.2020 21:02
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 29. haftasında şampiyonluk yarışındaki Sivasspor, kümede kalma mücadelesi veren Kayserispor'u konuk etti. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Kayserispor 2-0'lık skorla kazandı ve kümede kalma yolunda önemli bir adım daha attı.

 

 

Kayserispor'a galibiyeti getiren goller, 45+2. dakikada Hasan Hüseyin Acar'ın ceza alanı dışından yaptığı vuruş ve 83. dakikada Bernard Mensah'ın penaltısıyla geldi. Sivasspor'da Fenerbahçe'ye imza attığı konuşulan Mert Hakan Yandaş, mücadelenin 12. dakikasında kazanılan penaltıyı üstten auta gönderdi.

Bu maça kadar evinde 14 maçta 10 galibiyet ve 4 beraberliği olan Sivasspor, ilk yenilgisini aldı ve iç sahada ilk kez bu maçta gol atamadı.

 

 

Son 4 maçta 3. kez puan kaybı yaşayan Sivasspor, 53 puanda kalırken, son 4 maçta 3. galibiyetini alan Kayserispor 28 puanla son sıradan 16. basamağa yükseldi.

Süper Lig'in 30. haftasında Sivasspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak, Kayserispor ise evinde Beşiktaş'ı konuk edecek.

Demir Grup Sivasspor: 0 - Hes Kablo Kayserispor: 2

Stat: Yeni 4 Eylül

Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar

Demir Grup Sivasspor: Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi (Dk. 78 Derlek), Fatih Aksoy (Dk. 46 Ziya Erdal), Claudemir, Emre Kılınç, Mert Hakan Yandaş (Dk. 70 Erdoğan Yeşilyurt), Fernando (Dk. 59 Kone), Yatabare (Dk. 70 Skuletic)

Hes Kablo Kayserispor: Lung, Rienstra (Dk. 28 Yasir Subaşı), Sapunaru, Diego, Djedje, Hasan Hüseyin Acar (Dk. 77 Lopes), Campanharo, Henrique, Mensah, Mesanovic, Kravets (Dk. 69 Situm)

Goller: Dk. 45+3 Hasan Hüseyin Acar, Dk. 83 Mensah (Penaltıdan) (Hes Kablo Kayserispor)

Sarı kartlar: Dk. 6 Caner Osmanpaşa, Dk. 37 Fatih Aksoy, Dk. 73 Ziya Erdal (Demir Grup Sivasspor), Dk. 13 Mensah, Dk. 73 Mesanovic, Dk. 76 Yasir Subaşı, Dk. 89 Lopes (Hes Kablo Kayserispor)

YORUMLAR 44
  • Gayserili 3 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne kimin sampiyon olacagindan biz isimize bakacagiz kume dusmemek icin horoza sormuslar yumurta tavukdanmi cikar tavuk yumurtadanmi cikar cevap ben isime bakarim misali yani
    Cevapla
  • birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Mert Hakan mahvetti bizi. Alan hayrını görsün.
    Cevapla
  • Tunalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen şu takım düşsün bu takım düşüşün demeyin bu lig bu ülkenin ligi. Anadolu takımları niye düşüşün yazık değilmi hem ne hakla isim kullanıp şu takım düşsün şu takım gitsin diyorsunuz yani ligden düşmek sadece Anadolu takımlarının kaderimi.
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    izlemedim ama rıza ne ağlamıştır... herkesi suçlamıştır
    Cevapla
  • nikelaj 3 yıl önce Şikayet Et
    Devre arasinda 1 milyon avro bedelle satsana ikisini de. belli nir şey sozlesmesi biten adam anlaşır ve top oynamaz riske girmez. yillardir boyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle