Sumudica isyan etti! 'VAR futbolu mahvediyor'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Beşiktaş maçı sonrasında konuştu.

Sumudica isyan etti! 'VAR futbolu mahvediyor'
Sumudica isyan etti! 'VAR futbolu mahvediyor'
GİRİŞ 08.02.2020 19:41 GÜNCELLEME 08.02.2020 19:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Beşiktaş'a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından hakem kararlarına tepki gösterdi.

Verilen penaltıya isyan eden Rumen teknik adam, "İlk yarıda iyi oynadık ama ikinci yarıda anlaşılmayan bir karar ve penaltı. Bu maç benim ağzımda değişik bir tat bıraktı ve anlayamadım. VAR için artık kesin bir görüşüm var! VAR futbolu mahvediyor" dedi.

 

 

"Oyuncum kolunu açmamış ama penaltı verdi"

Pozisyonun penaltı olmadığını kaydeden Sumudica, "Sebebini anlayamıyorum. Fenerbahçe maçında iptal edilen golümüz, G.Birliği maçında tekrar edilmesi gereken penaltı ve bugün! Oyuncum kolunu açmamış ama penaltı verdi. Onlara kolay veriyorlar." diye konuştu.

 

 

"Gökhan Gönül'ü tebrik ederim"

Gökhan Gönül'ün, Kenan Özer ile olan pozisyonunda penaltı olduğunu hakeme söylediğini de vurgulayan deneyimli antrenör, "Gökhan Gönül'ü tebrik ederim, bu kadar dürüstçe penaltı olduğunu söylüyor ama hakemin umurunda değil. Kenan Özer cezalı duruma düştü ve haftaya yok. Bırakın sahada iyi oynayan kazansın! VAR bu şekilde devam edebilecek mi? Çok merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    yediğiniz o kadar gol var, bir kısmının iptal edilmemesi gereken, ben sayamadım. vidanın ayağına basılmış, bariz penaltı. bırakın ağlamayı, atağınız bile yok. 11 kişi ile defans yapıp puan almaya çalışan küme takımısınız.
    Cevapla
  • Entelabi 4 yıl önce Şikayet Et
    100 de 100 hakli
    Cevapla
  • Kabus 4 yıl önce Şikayet Et
    Provakatör ağlak işin gücün ortalığı karıştırmak romanyadan adan çıkmaz zaten
    Cevapla
  • Fenerbahçe SK 4 yıl önce Şikayet Et
    konu ne ara bana geldi
    Cevapla
  • dr siyah beyazzz 4 yıl önce Şikayet Et
    konu sizden hiç gitmeyecek çünkü problemin odağı sizsiniz... başşkanınız tff başkanıyla gizli görüştü ve herşey ortaya çıktı noktaaa
    Cevapla
  • Necati 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivasspor maçında yırtınıyodunuz bugün göremedik yırtınmanızı. Yoksa yine bir Tabata transferi mi tekrarlanıyor. Anladınız siz onuuuu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle