Avcı'dan F.Bahçe ve Beşiktaş sözleri

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Göztepe'yi 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı'dan F.Bahçe ve Beşiktaş sözleri
Avcı'dan F.Bahçe ve Beşiktaş sözleri
GİRİŞ 26.11.2018 23:20 GÜNCELLEME 27.11.2018 09:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

 

 

Daha farklı da kazanabileceklerini söyleyen Avcı, "Umarım oyunumuz gelişerek devam eder. Bugün ligin en organize takımlarından birine karşı oynadık. 1. bölgede iyi pas yapan bir takım Göztepe. Merkezi kullanmamak temel hedeflerden biriydi, kenar organizasyonları çalıştık. 7 km. fazla koştuk. Oyun içinde daha farklı kazanabilirdik. Taktik disipline sadık kalmak benim için değerli. Savunma için çok çalışıyoruz. Bu işe kafa yoran ekibime ve inanan oyuncu grubuna teşekkür ediyorum" dedi.

Savunma pozisyonuna önem verdiklerini belirten teknik adam, "Hücum ederken de savunma pozisyonunu nasıl alacaksın? Bunun detayları var ama şimdi açıklamayayım. Savunma pozisyonumuz bizim için çok değerli" ifadelerini kullandı.

 

 

Şu aşamada şampiyonluğu düşünmediklerini belirten antrenör, "Sene sonuyla ilgili şu kadar puan alırız diye bir hesap yapmıyorum. Bir sonraki maçı kazanmak üzerine, taktik disiplin üzerine düşünerek devam ediyoruz" diye konuştu.

"TAMAMEN BAŞAKŞEHİR'E ODAKLANDIM..."

Abdullah Avcı, sezon sonunda adının Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarla anılması hakkındaki soruya şu cevabı verdi: "Bizimkisi bir roman. 12 senedir buradayız. Doğru işler yapmışız ki adımız bu kulüplerle anılıyor, çok teşekkür ediyorum. Şu anda ekibimle tamamen Başakşehir'e odaklandık. Şu an itibarıyla konsantrasyonumuzla doğru hikayeyi güzel bitirmek istiyoruz." dedi.

Avcı, son 2 sezondur zirve yarışında olduklarını da sözlerine ekledi, "Ayaklarımız yere sağlam basacak. Bugün itibariyle 'sadece biz varız' diyemeyiz. Büyük camialarla yarışıyoruz. Onlar yarışta yok diyemem, geri dönüşleri iyi yapabilen camialar var. Biz doğru çalışacağız" yorumunu yaptı.

YORUMLAR 9
  • Ben 5 yıl önce Şikayet Et
    başarılar sayın haçam sakınha sakın adı 3büyük olan takımlara gitme deyerin çok düşer
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    avcı basaksehirin hocaya ihtiyacı yok zaten mhk ve tff işi halediyor...
    Cevapla
  • enes 5 yıl önce Şikayet Et
    kiskanma ne olur calis seninde olur.
    Cevapla
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Abdullah hoca ve ekinine başarılar dilerim.
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    burda oluşun sadece 3 buyukleri mali durumlarıdır. kendini fazla abartiyorsun. avrupada takiminin ve senin bi başarın yok . vasatsın. bu sureç gecici yani tadını çıkar yani. gercek bu.
    Cevapla
  • BJK li 5 yıl önce Şikayet Et
    Malatyalı ben de sana bir şey sorayım üç büyükleri iyi yönetilmedi veya yolsuzluklar yapıldı veya menejerleri paralar verildi veya yüksek maliyetli futbolcular alındı âmin de ama büyük takımların sponsorları taraftarları forma satışları gibide gelirleri var Başakşehir’in ne forma ürün satışı ne taraftar geliri Herhangi bir yerden gelecek geliri yok sadece aldığı galibiyetler geldiği var ve kadrosundaki futbolcular da sıradan futbolcular da değil Bu paralar nereden geliyor Büyükşehirin bütçesi on bakanlıktan daha fazla
    Cevapla
  • kabak hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet diğerleri avrupada şampiyonlar liginin tozunu attırıyorlar değilmi
    Cevapla
  • Malatyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Dediklerin doğru, fakat bu süreç geçici değil; kalıcıdır. 3 büyük dediğin klüplerin boyundan büyük borçları ve çok kötü yönetimleri var. Artık futbol sadece 3 büyüklerle oynanamaz. O günler bitti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle