Dünya Kupası umutlarını rafa kaldıran Ronaldo'dan yeni rekor

Fas karşısında büyük bir hezimet yaşayıp Dünya Kupası hayallerini rafa kaldıran Cristiano Ronaldo, Instagram'daki son gönderisiyle rekora koştu.

Dünya Kupası umutlarını rafa kaldıran Ronaldo'dan yeni rekor
Dünya Kupası umutlarını rafa kaldıran Ronaldo'dan yeni rekor
GİRİŞ 12.12.2022 12:55 GÜNCELLEME 12.12.2022 12:55

37 yaşında kariyerinin son Dünya Kupası turnuvasına çıkan Cristiano Ronaldo, Katar'daki tüm ümitlerini çeyrek final maçında yitirdi.

Turnuvanın flaş ekiplerinden Fas, İspanya'ya yaşattığı hezimetin bir benzerini Portekiz'e de uygulayınca Ronaldo'nun Dünya Kupası umudu sona erdi.

Saha kenarına geldiğinde gözyaşlarına boğulan Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabı üzerinden dokunaklı bir paylaşım yaptı.

Turnuvanın organizatörü Katar'a teşekkürlerini sunan Portekizli süper star, şu ifadeleri kullandı:

"Ne yazık ki dün rüya sona erdi. Sıcak tepki vermeye değmez. Herkesin bilmesini istiyorum ki, çok şey söylendi, yazıldı, spekülasyon yapıldı ama Portekiz'e olan bağlılığım bir an bile değişmedi.

Her zaman, herkesin hedefi için savaşan bir kişiydim ve takım arkadaşlarıma, ülkeme asla sırtımı dönmedim. Şimdilik söylenecek fazla bir şey yok.

Teşekkürler, Portekiz. Teşekkürler Katar. Rüya sürerken güzeldi… Şimdi herkesin kendi sonuçlarını çıkarmasına izin verme zamanı."

Ronaldo'nun bu paylaşımı tam 24,5 milyon beğeni alırken, Instagram platformunda şimdiye dek en çok beğeni almış 3'üncü gönderi unvanına da ulaşmış oldu.

META'ya ait platformda en çok beğeni alan gönderi bir yumurtaya aitken (56 milyon), ikinci sırada Ronaldo ile Messi'nin satranç oynadığı fotoğraf (41 milyon) vardı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz