Ergin Ataman'dan yabancı basına tokat gibi cevap! Algı yapmaya çalışmışlardı, ellerinde patladı

Bir süredir Vasilije Micic konusundan ötürü eleştirilen Ergin Ataman, algı oluşturma niyetindeki yabancı basını çok feci bozdu.

Ergin Ataman'dan yabancı basına tokat gibi cevap! Algı yapmaya çalışmışlardı, ellerinde patladı
Ergin Ataman'dan yabancı basına tokat gibi cevap! Algı yapmaya çalışmışlardı, ellerinde patladı
GİRİŞ 16.11.2022 17:57 GÜNCELLEME 16.11.2022 17:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nın ve Anadolu Efes'in Başantrenörü Ergin Ataman, bir önceki gün yabancı basına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Hatırlanacağı üzere Vasilije Micic'in Sırbistan Milli Takımı'na çağrılmasına karşın Ergin Ataman'ın izin vermediği iddia edilmişti.

Buna gerekçe olarak da Türkiye ile Sırbistan arasındaki son derece kritik Dünya Şampiyonası Elemeleri maçı ortaya atılmıştı.

Yaygın olarak Sırp kaynaklarının öne sürdüğü bu iddiayı Ergin Hoca net bir şekilde yalanlamış ve algı yapıldığını ileri sürmüştü.

Bir önceki gün oynanan Sırbistan Türkiye maçı, Sırpların 77-76'lık üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın akabinde yabancı basının köşeye sıkıştırmaya çalıştığı Ergin Hoca ise, kararlı duruşuyla takdir topladı.

'SON AÇIKLAMAMI YAPACAĞIM'

Sırp medyası, Dünya Şampiyonası Elemeleri maçından sonra Ergin Ataman'ın basın toplantısına katılarak Vasilije Micic konusunu açıp ortamı germeye çalıştı.

Deneyimli başantrenör ise algı oluşturmaya çalışan Sırpları verdiği cevapla susturmasını bildi. Ergin Ataman'ın açıklaması şu şekilde:

'Bu konu hakkında son kez konuşacağım. Daha fazla da konuşmak istemiyorum.

Lütfen (Sırp gazetecileri kastederek) Sarunas Jasikevicius'a neden Kalinic'i göndermediğini sorun. Veya Zeljko Obradovic'e neden Papapetrou'yu Sırbistan Milli Takımı'na yollamadığını sorun. 

Provokatif hiçbir şey olmadı. Anadolu Efes, THY EuroLeague arenasında mücadele ediyor. Shane Larkin'in sakatlığı mevcut. 

Micic eldeki tek oyuncumuz ve onun da sakatlıkları var. Son birkaç gündür antrenmanlara çıkamadı. Hatta Beşiktaş maçını dahi oynamadı.'

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 3
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    FB de eurolig de oynuyor. Fener de vilbekin melih ve şehmuz u göndermeseydi ne diyecekti ergin FB oyuncuları sakatlıktan muaf mı
    Cevapla
  • Tecrübeli hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Ergin hoca bu konularda da tecrübeli. Çok güzel cevap vermiş.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam adam..
    Cevapla