1,5 milyar liralık topçuya el ense çekti! 'Yeni Pele' Rodrygo neye uğradığını şaşırdı

İspanya LaLiga'da 14'üncü hafta karşılaşmaları önceki gün oynanan Real Madrid-Cadiz maçıyla tamamlandı. Maç esnasında Cadiz'den Fali'nin R. Madrid'den Rodrygo'ya el ense çektiği anlar olay oldu.

1,5 milyar liralık topçuya el ense çekti! 'Yeni Pele' Rodrygo neye uğradığını şaşırdı
1,5 milyar liralık topçuya el ense çekti! 'Yeni Pele' Rodrygo neye uğradığını şaşırdı
GİRİŞ 11.11.2022 15:13 GÜNCELLEME 11.11.2022 20:25

İspanya LaLiga'da Dünya Kupası arası öncesinde son karşılaşmalar dün itibariyle tamamlandı. 14'üncü haftanın kapanışında da kıran kırana geçen Real Madrid-Cadiz maçı vardı.

Eder Militao ve Toni Kroos'un attığı gollerle rakibine 2-0'lık üstünlük kuran Eflatun-Beyazlılar, 81'inci dakikada gelen Cadiz golüyle ecel terleri döktü.

Özellikle müsabakanın son dakikalarında iki takım için olası bir gol altın niteliğinde olacaktı.

Ancak Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, sahadaki üstünlüklerini korumasını başararak Bernabeu'dan 3 puanla ayrılmasını bildi. Fakat karşılaşmanın son dakikalarına Cadiz'den Fali'nin yaptığı faul damgasını vurdu.

VAR'IN VAR OLMADIĞI ANLAR

Ligin üst ve alt sıralarını doğrudan etkileyebilecek karşılaşmanın son dakikalarında Real Madrid tarafı, 2 farklı skor üstünlüğü elde edebilmek için Cadiz yarı sahasındaydı.

Real Madrid'in 'Yeni Pele' olarak kamuoyuna tanıttığı Rodrygo, boş alan oluşturabilmek için Fali'nin arkasından koşmaya başladı.

Ancak Cadiz'in 'Kasap' lakaplı savunmacısı Fali, piyasa değeri 1.5 milyar lirayı bulan Rodrygo'yu oldukça başarılı bir el ense hareketiyle yere indirdi.

Fali

Pozisyon esnasında neye uğradığını şaşıran 21'lik yıldız, hakeme isyan ederek Fali'yi kartla cezalandırmasını istedi ancak VAR'dan da herhangi bir uyarı gelmedi.

'BİLEREK YAPTI'

Maçın akabinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı Rodrygo, şu ifadeleri kullandı:

'Bence bu anlık gelişen bir olay değil. Tamamen bilinçli bir şekilde yapılmış hareket. Önce bana baktı ve daha sonra boynumdan yere çalmaya çalıştı. 

'Hiç bir şey yapmadım' demesi çok üzücü. Orada VAR'ın olduğunu düşünüyordum. Bu pozisyonu atladılar. Çok yazık'

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz