Bursaspor İnegölspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 11'inci haftanın programı belli oldu. Bursaspor, aynı şehri temsil ettikleri İnegölspor'la kozlarını paylaşacak. Peki Bursaspor İnegölspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Bursaspor İnegölspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Bursaspor İnegölspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 20.10.2022 20:44 GÜNCELLEME 20.10.2022 20:44

Bir önceki sezon TFF 1. Lig'e veda ederek hayranlarına dramatik anlar yaşatan Bursaspor, serüvenini TFF 2. Lig'den sürdürüyor. Yeşil-Beyazlılar, Beyaz Grup'taki 11'inci hafta karşılaşmasını İnegölspor'la oynayacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde müsabakanın tarihleri paylaşılırken, yayın bilgisi de belli oldu. Peki Bursaspor İnegölspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

BURSASPOR İNEGÖLSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Bursa'da yaşayan futbol tutkunlarının adeta iple çektiği Bursaspor İnegölspor maçı, 23 Ekim Pazar günü saat 19:00'da başlayacak.

Bursasporlu futbolcuların galibiyet sevinci

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı her iki takımın taraftarı, tribünde kendilerine ayrılan yerlerden takip edecek.

Maç esnasında kentteki hava sıcaklığının 17 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

HANGİ KANALDA?

Bursaspor ile İnegölspor arasındaki son derece kritik TFF 2. Lig karşılaşması, yerel televizyon kanallarından Line TV'de ekrana gelecek.

Bunun haricinde TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son dakika gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

HAKEMLER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bursaspor ile İnegölspor arasındaki TFF 2. Lig Beyaz Grup 11. Hafta karşılaşmasının hakemlerini henüz açıklamadı.

Önümüzdeki günlerde bu müsabakanın hakem kadrosunun öğrenilmesi ve futbol tutkunlarıyla paylaşılması bekleniyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz