Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi ne zaman?

Türkiye'nin 2 numaralı futbol organizasyonu olarak da bilinen Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur heyecanı başladı. Peki 4. tur kura çekimi ne zaman yapılacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi ne zaman?
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi ne zaman?
GİRİŞ 20.10.2022 19:18 GÜNCELLEME 20.10.2022 19:18

Kazananın Avrupa Kupalarına bilet aldığı Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük coşku yaşanıyor. Alt ve üst liglerdeki takımlar, 3'üncü eleme turu karşılaşmalarında adım adım sona yaklaşırken gözler 4'üncü tura çevrildi. Bu etapta Süper Lig'den ve 1. Lig'den katılımların daha fazla olması tahmin ediliyor. Öte yandan ufuktaki turun yayın tarihi de belli oldu. Peki Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi ne zaman başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 4. TUR KURA ÇEKİMİ TARİHİ

Ülkemizin en çok takip edilen futbol organizasyonlarından Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur kura çekimi, 21 Ekim Cuma günü saat 14:00'te yapılacak.

Ziraat Türkiye Kupası

TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Tesisleri'ne bağlı Orhan Saka Konferans Salonu'nda düzenlenecek etkinliğe kulüplerden ve Federasyondan katılımlar olacak.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi etkinliği ülkemizde A Spor kanalında ekrana gelecek. Ayrıca A Spor kanalının resmi internet sitesinde ve YouTube kanalında da yayın yapılacak.

Hamza Akman'ın gol sevinci

Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek eşleşmelerin genel görünümünü ve son tabloyu da öğrenebilirsiniz.

3. TURUN FLAŞ SONUÇLARI!

Kupa 2'de karşılaşmalar oynanmaya devam ederken 3. turda dikkat çeken sonuçlar da kayıtlara düştü. Özellikle Hatayspor'un vedası çok konuşulurken, Galatasaray'ın 7-0 galibiyeti de öne çıkan bir başka sonuçtu.

Buna ek olarak Menemenspor'un Bulvarspor'a mağlubiyeti, Malatya'nın Ağrı karşısında penaltılarda turlaması ve Adana Demirspor'un 5-0'lık Adıyaman 1954 FK galibiyetinde Erhun Öztümer'in 3 golü dikkate değerdi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz