Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!

Süper Lig'de yeni haftanın en dikkat çekici karşılaşmalarından biri de Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir Futbol Kulübü arasında oynanacak. Peki Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, maç bilet fiyatlarına dair son gelişmeler!

Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
GİRİŞ 20.10.2022 16:21 GÜNCELLEME 20.10.2022 16:21

Sezonun formda ekiplerinden Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, ilk yarının finallerinden birini bu hafta sonu Ülker Stadyumu'nda oynayacak. Bir tarafta Jorge Jesus'un hem Avrupa hem de Süper Lig'de dolu dizgin giden takımı, diğer tarafta da Fenerbahçe'nin eski, Başakşehir'in başarılı teknik adamı Emre Belözoğlu var. Peki Fenerbahçe Başakşehir müsabakası ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, maç bilet fiyatlarına dair son dakika gelişmeleri!

Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları!

FENERBAHÇE MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN?

On binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı, 22 Ekim Cumartesi günü saat 20:00'de oynanacak.

Jorge Jesus

Ülker Stadyumu'nun kapılarını açacağı karşılaşmayı hem Fenerbahçeli hem de Başakşehirli taraftarlar tribünden takip edecek. Maç esnasında kentteki hava sıcaklığının 14 derece olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyor.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir Futbol Kulübü arasındaki ligin üst sıralarını etkileyecek karşılaşma, beIN Sports HD1 kanalında ve beIN Connect uygulamasında ekrana gelecek.

Emre Belözoğlu

Bu adresler dışında TÜMSPOR sayfasından karşılaşmaya dair son dakika gelişmelerini takip edebilir ve maçın canlı anlatımını okuyabilirsiniz.

PASSOLİG MAÇ BİLET FİYATLARI

Fenerbahçe Yönetimi, Medipol Başakşehir'le oynayacakları Süper Lig 11. Hafta karşılaşmasının biletlerini PassoLig sisteminden satışa sundu. Fiyatlar şu şekilde:

Fenerium Alt E: 3.800,00

Maraton Alt E: 1.100,00

Fenerium Alt / Maraton Alt D-F: 880,00

Fenerium Alt / Maraton Alt C-G: 730,00

Fenerium Alt / Maraton Alt B-H: 570,00

Fenerium Alt / Maraton Alt A-I: 450,00

Fenerium Üst / Maraton Üst E: 400,00

Fenerium Üst / Maraton Üst D-F: 360,00

Fenerium Üst / Maraton Üst C-G: 330,00

Fenerium Üst / Maraton Üst B-H: 250,00

Fenerium Üst / Maraton Üst A-I: 220,00

Kuzey / Spor Toto: 180,00

Misafir: 200,00

HAKEMLER

Zorbay Küçük (Hakem)

Mustafa Emre Eyisoy (1. Yardımcı Hakem)

Kemal Yılmaz (2. Yardımcı Hakem)

Çağdaş Altay (Dördüncü Hakem)

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz