Trabzonspor, Marc Bartra'yı bitirdi

Trabzonspor'un Real Betis forması giyen İspanyol stoper Marc Bartra ve kulübü ile anlaşma sağladı. Bartra'yı taşıyan uçak bugün saat 12:00'da Trabzon'a hareket edecek.

Trabzonspor, Marc Bartra'yı bitirdi
Trabzonspor, Marc Bartra'yı bitirdi
GİRİŞ 14.08.2022 07:06 GÜNCELLEME 14.08.2022 21:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bu sezon ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda temsil edecek olan ve kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor , Real Betis forması giyen Marc Bartra transferinde mutlu sona ulaştı.

Bartra, Ağaoğlu ile geliyor

A Spor'da yer alan habere göre; geçtiğimiz günlerce transferi bitirmek adına Sevilla'ya giden Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun, Bartra ile birlikte Trabzon'a döneceği ifade edildi.

16.30 Trabzon'da

Haberde, 31 yaşındaki oyuncuyu taşıyan özel uçağın bugün saat 12.00'de Sevilla'dan Trabzon'a hareket edeceği ve saat 16.30 gibi Trabzon'da olacağı belirtildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Stoper için 31 yaş ALTIN dönemdir, büyütülmüş medyaya kanmayın MAKAS değiştirir bu adamla Trabzon, ambargo dönemi başlar!
    Cevapla
  • 61 TS 1461 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter da! Ölüm saatini bekleyenleri takıma doldurdunuz. İyi ki Şehir Hastanesi var... Sakatlananların yaşına bir zahmet bakın.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Nweakameyi alın kulüpten özür dilemek şartıyla 1+1yıl sözleşme yapın bu sene 3kulvar var son 20dk oynasa savunmaları deli eder bu adam
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Moral bozmayalım, negatif düşünmeyelim. Her konuda ahkam kesmeyelim, rakip takımlara karşı birlik olalım. Başkan ve yönetim ne yaptığını biliyor. Bu maddi şartlarda transfer kolay değil.Son 3 maçta gol yemeden 3 galibiyet. Futbolcuların nasıl sahada kenetlendiğini görüyoruz. Allah'ın izniyle Şampiyonlar Liginde'yiz...
    Cevapla
  • Gs es Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağaoğlu Gs başına geç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle