Türkiye Danimarka Avrupa Voleybol Şampiyonası elemeleri maçı ne zaman?

Son olarak CEV Altın Ligi ve Challenge Lig'de Türkiye'yi başarılı bir şekilde temsil eden Filenin Efeleri, bu kez Avrupa Voleybol Şampiyonası finallerine katılabilmek için mücadele ediyor. İlk olarak Azerbaycan'ı iki maçta mağlup eden A Milli Erkek Voleybol Takımımız, üçüncü ve dördüncü maçlarında Kuzey Avrupa ülkesi Danimarka ile karşılaşacak. Peki, Türkiye Danimarka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Danimarka Avrupa Voleybol Şampiyonası elemeleri maçı ne zaman?
Türkiye Danimarka Avrupa Voleybol Şampiyonası elemeleri maçı ne zaman?
GİRİŞ 09.08.2022 12:54 GÜNCELLEME 09.08.2022 12:54

İlk kez 1948 yılında düzenlenen ve İtalya'nın galibiyetiyle sonuçlanan Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda 'Finaller' için geri sayım başladı. Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımımız, turnuvaya dahil olduğu A Grubu'nda üçüncü maçına çıkacak. Filenin Efeleri bu bölümde Danimarka'yı mağlup etmek için salona inecek. Burhan Felek Spor Salonu'ndaki mücadelenin yayıncısı da belli oldu. Peki, Türkiye Danimarka voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, günlerdir merakla beklenen müsabakanın yayın programı...

TÜRKİYE DANİMARKA MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımımız ile Danimarka arasındaki Avrupa Voleybol Şampiyonası karşılaşması, 10 Ağustos Çarşamba günü saat 17.30'da başlayacak. Müsabakadan saatler önce Burhan Felek Spor Salonu'nun kapıları taraftara açılacak. Binlerce voleybol tutkununun karşılaşmayı tribünden takip etmesi bekleniyor.

Murat Yenipazar, Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı

HANGİ KANALDA?

Filenin Efelerinin A Grubu'ndaki ikinci müsabakası ülkemizde TRT Spor kanalından izlenecek. Buna ek olarak TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

MİLLİLERİN FİKSTÜRÜ

Turnuvadaki temsilcimiz, ilk iki maçında Azerbaycan'ı 3-1 ve 3-0'lık skorlarla geçmesini bildi. Grubun üçüncü randevusunda Danimarka'yı ağırlayacak Millilerin kalan maçları ve bu müsabakaların tarihleri şu şekilde:

Türkiye x Danimarka: 10 Ağustos Çarşamba, 17.30 (TSİ)

Danimarka x Türkiye: 14 Ağustos Pazar, 17.00 (TSİ)

Türkiye x Azerbaycan: 17 Ağustos Çarşamba, 17.30 (TSİ)

Turnuvanın statüsüne göre grupları 1'inci sırada tamamlayan ülkeler doğrudan finallere katılmaya hak kazanacak. Ayrıca en iyi beş grup ikincisi de bir üst tura yükselecek.

Başantrenör Nedim Özbey

TÜRKİYE A MİLLİ ERKEK VOLEYBOL TAKIMI'NIN KADROSU

A Milli Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Nedim Özbey, geniş kadroyu şu isimlerden oluşturdu:

Arslan Ekşi

Arda Bostan

Adis Lagumdzija

Metin Toy

Burutay Subaşı

Baturalp Burak Güngör

Yasin Aydın

Mirza Lagundzija

Bedirhan Bülbül

Doğukan Ulu

Faik Samed Güneş

Volkan Döne

Berkay Bayraktar

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın finalleri önümüzdeki yıl dört ülkede düzenlenecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz