Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig 2022-2023 Sezonu!

Sami Uğurlu ile yeni sezona giren Kasımpaşa, Süper Lig'in 2'nci haftasında Fenerbahçe ile evi Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşılaşacak. Binlerce taraftar bu karşılaşmanın bilet fiyatlarını araştırırken, on binlercesi yayın bilgilerini inceliyor. Peki, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig 2022-2023 Sezonu!
Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig 2022-2023 Sezonu!
GİRİŞ 08.08.2022 23:30 GÜNCELLEME 08.08.2022 23:30

İstanbul temsilcilerinden Kasımpaşa ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. Haftasında kozlarını paylaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak müsabaka öncesinde binlerce taraftar araştırmaya koyuldu. En az maç bileti kadar yayın bilgileri de merak ediliyor. Peki, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? 

KASIMPAŞA FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı 15 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma 14 bin 234 kişi kapasiteli Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak.

Kasımpaşa antrenmanı

HANGİ KANALDA?

İki İstanbul ekibinin oynayacağı Süper Lig 2. Hafta müsabakası ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında ve beIN Connect uygulamasından izlenecek.

Fenerbahçe

MAÇ BİLET FİYATLARI

Kasımpaşa Yönetimi, Fenerbahçe ile oynayacakları maçın biletlerini henüz satışa sunmadı. Önümüzdeki günlerde PassoLig üzerinden biletlerin sisteme yüklenmesi bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

KASIMPAŞA: Ertuğrul Taşkıran, Tarkan, Donk, Ben Ouanes, Hadergjonaj, Turgay, Aytaç, Hajradinovic, Ahmet, Fall, Bahoken

FENERBAHÇE: İrfan Can Eğribayat, Attila, Luan Peres, Alioski, Osayi-Samuel, Arao, İsmail Yüksek, Lincoln, Rossi, Emre Mor, Serdar Dursun

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz