Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman?

Nuri Şahin'le iyi bir uyum yakalayan Antalyaspor, Süper Lig 2022-2023 sezonunu Galatasaray maçıyla açıyor. Hatırlanacağı üzere iki takım önceki sezon ligde iki kez karşılaşmış, bu maçların birini Galatasaray kazanırken son müsabaka beraberlikle sonuçlanmıştı. Peki, Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman?
Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman?
GİRİŞ 05.08.2022 12:36 GÜNCELLEME 05.08.2022 12:36

Türkiye'de Süper Lig heyecanı başlıyor. Önceki dönemde Trabzonspor'un şampiyonlukla noktaladığı maraton, bu yıl 38 haftadan oluşuyor. Sezonun ilk maçları da 5-8 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Bu müsabakalar arasında Antalyaspor Galatasaray maçı da bulunuyor. Peki, Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Akdeniz temsilcisi Antalyaspor ile İstanbul ekibi Galatasaray arasındaki Süper Lig birinci hafta maçı, 7 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te başlayacak.

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin

HANGİ KANALDA?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Antalyaspor Galatasaray maçı ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında ve beIN Connect uygulamasında ekrana gelecek. 

HAKEMLER

Atilla Karaoğlan

Mustafa Emre Eyisoy

İbrahim Çağlar Uyarcan

Suat Arslanboğa

MAÇ NEREDE?

Nuri Şahin'in Antalyaspor'u ile Okan Buruk'un Galatasaray'ı arasındaki ilk müsabaka, Antalya Stadyumu'nda oynanacak. 32 bin 537 kişi kapasiteli bu mekan Pazar günü futbolseverlere kapılarını açacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Salernitana'dan Franck Ribery

CANLI ANLATIM

Önceki yıllarda da olduğu üzere Süper Lig maçlarının canlı anlatımlarını, maç öncesi ve sonrasında yaşanan gelişmeleri TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek takip edebilirsiniz.

BİLETLER

Süper Lig'de ve TFF 1. Lig'deki tüm müsabakalarda da olduğu gibi Antalyaspor Galatasaray maçının biletleri de PassoLig sistemi üzerinden satışa sunuldu.

Antalya tribünlerinden 14 bin 783, Galatasaray tribününden de 1627 satış yapıldı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz