Fenerbahçe Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig'de yeni sezon başlıyor!

Süper Lig'de 2022-2023 Futbol Sezonu resmen başlıyor. 5-8 Ağustos tarihlerinde ilk hafta maçlarıyla birlikte Türkiye'deki futbol heyecanı yeniden başlayacak. Önceki sezonu 2'nci sırada bitiren Fenerbahçe de yeni dönemi Ümraniyespor maçıyla açıyor. Peki, Fenerbahçe Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig'de yeni sezon başlıyor!
Fenerbahçe Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig'de yeni sezon başlıyor!
GİRİŞ 08.08.2022 19:44 GÜNCELLEME 08.08.2022 19:44

Önümüzdeki sezon üç kulvarda birden mücadele etmeye hazırlanan Fenerbahçe, Süper Lig 2022-2023 sezonuna Ümraniyespor maçıyla başlıyor. Sarı-Lacivertli ekip evlerinde oynayacakları maçla birlikte taraftarına kapılarını açacak. Öte yandan Ümraniye taraftarına yönelik de bilet satışı yapılacak. Peki, Fenerbahçe Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

FENERBAHÇE ÜMRANİYESPOR MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye'de ve dünya genelindeki binlerce futbol tutkununun iple çektiği Fenerbahçe Ümraniyespor maçı, 8 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45'te başlayacak.

Hernan Crespo, Fenerbahçe

HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ile Ümraniyespor arasındaki müsabaka ülkemizde beIN Sports HD1 kanalından ve beIN Connect uygulamasından takip edilecek. 

HAKEMLER

Yaşar Kemal Uğurlu (Hakem)

Serkan Olguncan (1. Yardımcı Hakem)

Serkan Çimen (2. Yardımcı Hakem)

Mert Güzenge (Dördüncü Hakem)

Özgür Yankaya (VAR)

Erkan Engin (AVAR)

CANLI ANLATIM

Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa Kupalarında önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da TÜMSPOR'u ziyaret ederek takımınızın maçlarının canlı anlatımlarına erişebilirsiniz. Ayrıca maç öncesinde ve sonrasında yaşanan gelişmeleri aynı adres üzerinden takip edebilirsiniz.

Adel Bettaieb, Ümraniyespor

HAVA DURUMU

Fenerbahçe Ümraniyespor maçının oynanacağı günde İstanbul'daki hava durumunun 31 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Maç öncesinde satışa sunulan 45 bin 442 biletin 45 bin 28'i satıldı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz