Önce Marcao şimdi Nelsson! Sevilla gözünü kararttı

Galatasaray’da Marcao’nun Sevilla’ya transferinden sonra bu kez Victor Nelsson için İspanya’dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Önce Marcao şimdi Nelsson! Sevilla gözünü kararttı
Önce Marcao şimdi Nelsson! Sevilla gözünü kararttı
GİRİŞ 13.07.2022 19:44 GÜNCELLEME 13.07.2022 19:44
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

     
Haber 7 – Spor Servisi

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Graz kentinde sürdüren Galatasaray’da önümüzdeki dönemin kadrosu oluşturuluyor.

Takıma katılan yeni futbolcular olduğu gibi bonservis karşılığında veya bedelsiz olarak eski oyuncularla yol ayrımına gidiliyor.

Sarı-Kırmızılı ekipten son olarak Brezilyalı savunmacı Marcao, 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Sevilla’nın yolunu tutmuştu.

SIRADAKİ HEDEFLERİ NELSSON

Marcao’nun ayrılığından sonra bu kez Victor Nelsson için de benzer bir iddia ortaya atıldı.

İspanya’da yayın yapan La Colina de Nervion, Sevilla’nın bu kez Victor Nelsson transferini bitirmek istediği ileri sürüldü.

Victor Nelsson, Galatasaray

Haberde Sevilla gözlemcilerinin Marcao’yu takip ederken Nelsson’u da incelemeye aldığı ve ikili arasındaki uyumdan etkilendikleri belirtildi. Özellikle ikilinin Barcelona maçlarındaki uyumu, gözlemcilerin olumlu rapor geçmesindeki önemli faktördü.

Şu an Galatasaray’ın Graz kentindeki ikinci etap çalışmalarında bulunan Danimarkalı savunmacı için Sevilla’nın devreye girdiği iddia ediliyor. Ayrıca Nelsson ile Sevilla arasındaki ilk görüşmenin gerçekleştiğine de yer verildi.

Victor Nelsson ile Marcao

Sevilla Yönetimi, Marcao’da olduğuna benzer şekilde Victor’u da kadroya katmanın yollarını arıyor. Özellikle Diego Carlos’un 31 milyon Euro bedelle Aston Villa’ya gönderilmesinden sonra savunma hattındaki alternatifleri arttırma niyetindeler.

Fatih Terim döneminde Copenhag’dan transfer edilen Nelsson, takıma 7 milyon Euroya mal olmuş; ilk yılında 36 maça çıkıp 1 kez gol atmıştı.

Galatasaray’a gelmeden önce 3,5 milyon Euro piyasa değerine sahip olan savunmacı, bir sezondaki gelişimi ve istikrarıyla bu rakamı 12 milyon Euro seviyesine çekti. Alman menşeili Transfermarkt’te yılın en hızlı yükselen isimlerinden biri de Nelsson oldu.

Aynı zamanda Danimarka Milli Futbol Takımı’nın da formasını giyen Victor, ilk maçına 11 Kasım 2020’de İsveç karşısında çıkarken, 7 maçta şans buldu.

Profesyonel futbol kariyeri boyunca 234 maça çıkan Nelsson, 4 gol atıp 3 asist yaptı. Oyuncu ayrıca sol stoper, sağ stoper ve önlibero olarak oynayabiliyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 28
  • Mehmet Özdinç 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönder me neden mi çünkü bunu sattıgın paraya 32 33 yaşında bir adam alırlar 4 senelik de bir sözleşme yaparlar olan Galatasaray a olur
    Cevapla
  • Cemal Serbest 1 yıl önce Şikayet Et
    Para kazandıracaksa hemen Satın.
    Cevapla
  • user 1 yıl önce Şikayet Et
    15m € da buna verirlerse niye çıldıralım. Sewe Sewe veririz.
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Marcao oniki ediyorsa Nelson yirmibeş eder çünkü hem genç hem yetenekli hem de gelişime açık üstelik üstüne koyan bir oyuncu
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    15 marcao idi 20 de nelson sat yenisini bul temiz iş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle