Galatasaray, Ryan Kent için görüşmelere başladı!

Galatasaray kenar oyuncu takviyesi için rotasını İskoçya'ya çevirdi. Rangers'ın İngiliz yıldızı Ryan Kent için görüşmelere başladı.

Galatasaray, Ryan Kent için görüşmelere başladı!
Galatasaray, Ryan Kent için görüşmelere başladı!
GİRİŞ 13.07.2022 10:41 GÜNCELLEME 13.07.2022 10:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da hücum hattına transfer çalışmaları sürerken sürpriz bir isim daha gündeme geldi: Ryan Kent. Rangers forması giyen 25 yaşındaki İngiliz oyuncu için sarı-kırmızılılar temaslarına başlarken, 1 sezon kontratı kalması nedeniyle İskoç ekibi uygun bir bonservis ile ayrılmasına sıcak bakıyor.

Sarı-kırmızılı yöneticiler, oyuncuyu ikna etmek için temaslarını sürdürürken bir taraftan da İskoç ekibinin idarecileri ile bonservis görüşmelerine başladı. Piyasa değeri 17.5 milyon Euro olsa da G.Saray'ın belirlediği ücret bonuslarla birlikte 7-8 milyon Euro...



Freiburg, Bristol, Barnsley, Coventry ve Rangers'ta kiralık oynayan Kent'i, Eylül 2019'da İskoç ekibi Liverpool'dan 7 milyon 200 bin Euro'ya almıştı.

Sol kanat ve forvet hattında görev yapabilen İngiliz oyuncu, geçtiğimiz sezon Rangers ile İskoçya şampiyonluğuna ulaşmayı başarmıştı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • ziyaretci 1 yıl önce Şikayet Et
    şu transfer sezonu bitseydi de kurtarsaydik. her gün farklı bir haber. gazeteciler e gün doğdu.
    Cevapla
  • Mocca 1 yıl önce Şikayet Et
    FB duymasin.
    Cevapla
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem Rangerstan kanat oyuncusu alacaksınız, gidin James Tavarnier alın 7-8 milyon eurolara, 30 yaşında ama 4-5 sene sağ bek sorunu kalmaz
    Cevapla
  • Mazlum dogan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam isabet olur
    Cevapla
  • öfke 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu 25 yaşında bunu alamazlar
    Cevapla
  • Aghsus 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bizim için genç duruyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle