Türkiye Çekya final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Avrupa Altın Ligi...

Başantrenör Nedim Özbey öncülüğünde Avrupa Altın Ligi turnuvasında bir kez daha finale yükselen Filenin Efeleri, Hırvatistan'da kupa için salona inecek. Efeler Final-Four yarı finalinde ev sahibi Hırvatistan'ı, rakip Çekya'da Ukrayna'yı mağlup ederek finale yükselmişti. Peki, Türkiye Çekya Avrupa Altın Ligi final müsabakası ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik karşılaşmanın yayın takvimi...

Türkiye Çekya final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Avrupa Altın Ligi...
Türkiye Çekya final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Avrupa Altın Ligi...
GİRİŞ 19.06.2022 13:29 GÜNCELLEME 19.06.2022 13:29

Son iki Avrupa Altın Ligi turnuvasını kazanan Filenin Efeleri, bu alanda bir kez daha finale yükseldi. Covid-19 nedeniyle düzenlenmeyen 2020 sezonu dışında, 2019 ve 2021'i kazanan Milliler, 2022'de de benzer bir başarıya imza atabilir. Turnuvanın ilk bölümünde A Grubu'nu yenilgisiz tamamlayan Efeler, Final-Four yarı finalinde ev sahibi Hırvatistan'ı 3-1'lik skorla geçmesini bildi. Finaldeki rakibimiz ise, turnuva boyunca benzer bir istatistik sergileyen Çekya oldu. Peki, Türkiye Çekya final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın takvimi...

TÜRKİYE ÇEKYA MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımımız ile Çekya'nın oynayacağı Avrupa Altın Ligi 2022 final maçı, 19 Haziran Pazar günü saat 21.30'da başlıyor. Kazananın kupayı kazanacağı müsabaka, Gradska Sportska Dvorana'da düzenlenecek. Varazdin kentindeki bu spor salonuna hem Türk hem de Çekya'dan taraftarlar katılım sağlayacak. Final biletleri ise Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV) resmi internet sitesinde satıldı.

Türkiye Hırvatistan maçı

FİNAL MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye ve Çekya arasındaki Avrupa Altın Ligi final müsabakası, ülkemizde TRT Spor YILDIZ kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Ayrıca, TRT Spor YILDIZ kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

MİLLİLERİN FİNAL YOLCULUĞU

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, Avrupa Altın Ligi'ne A Grubu'ndan katılım sağladı. Burada Portekiz ve Slovakya ile rakip olan Filenin Efeleri, 4 maçı yenilgisiz kapatarak grup liderliğini perçinledi. Doğrudan Final-Four etabına yükselen Milliler, yarı finalde ev sahibi Hırvatistan'ı 3-1'lik skorla geçti. Turnuva statüsünde müsabakaların tek maç üzerinden oynanıyor olması sebebiyle Milliler bir kez daha finale yükseldi. Millilerin Kupa maçındaki rakibi ise, Ukrayna'yı 3-2'yle geçen Çekya oldu.

KAZANAN TAKIMA VERİLECEK ÖDÜL BELLİ OLDU!

18 Haziran Cumartesi günü ile 19 Haziran Pazar günleri arasında düzenlenen Avrupa Altın Ligi Final-Four'un da ödül de belli oldu. Bu yıl, turnuvayı kazanan takıma 100 bin Euro ödül verilecek. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz